MWC 2012: Samsung Galaxy Note 10.1 confirmat de un poster din Barcelona

1.149 ori
<b>MWC 2012: Samsung Galaxy Note 10.1 confirmat de un poster din Barcelona</b>Săptămâna trecută am aflat că Samsung ar putea pregăti o variantă mai mare a lui Galaxy Note și anume Galaxy Note 10.1. La acea vreme tot ce aveam era un anunț pentru dezvoltatorii care vor participa la evenimentul Samsung din Barcelona, anunț...

Săptămâna trecută am aflat că Samsung ar putea pregăti o variantă mai mare a lui Galaxy Note și anume Galaxy Note 10.1. La acea vreme tot ce aveam era un anunț pentru dezvoltatorii care vor participa la evenimentul Samsung din Barcelona, anunț care menționa acest nou device. Acum avem chiar un poster de la MWC, care ne prezintă terminalul.

în plus, cu ceva timp în urma apăruse și o postare de job, care cauta un tânăr care să joace într-o reclamă la Samsung Galaxy Tab 10.1, deci produsul este cât se poate de real. Mă aștept ca el să fi prezent la standul Samsung și să nu fie nimic altceva decât o tabletă Galaxy Tab 10.1 cu un S-Pen la pachet. Stylusul a fost foarte apreciat pe Galaxy Note, datorită funcțiilor sale variate, de la cea de screenshot, la posibilitatea de a lua notițe, desena și multe altele.

E greu de zis dacă un stylus va reuși să fie selling point pentru o nouă tableta de 10 inch, mai ales că Samsung a anunțat deja și Galaxy Tab 2 cu aceeași diagonală. Bănuiesc că noul Galaxy Note va rula Android 4.0 și va oferi câteva funcții speciale de luat notițe, editare foto/video, funcții business, calendare speciale și alte asemenea dotări care să surâdă publicului nou în segmentul Galaxy Tab. Mai multe detalii vă vom oferi din Barcelona de la MWC!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×