MWC 2013: Mozilla a lansat oficial la MWC Firefox OS; Avem detalii!

1.334 ori
<b>MWC 2013: Mozilla a lansat oficial la MWC Firefox OS; Avem detalii!</b>Se pare că nu doar Huawei și Alcatel au fost ocupate astăzi, ci și Mozilla care a profitat de ocazia lui Mobile World Congress 2013 pentru a prezenta oficial o versiune finalizată de Firefox OS și a oferi detalii despre lansarea acestuia. Primele...

Se pare că nu doar Huawei și Alcatel au fost ocupate astăzi, ci și Mozilla care a profitat de ocazia lui Mobile World Congress 2013 pentru a prezenta oficial o versiune finalizată de Firefox OS și a oferi detalii despre lansarea acestuia. Primele handseturi se vor lansa în acest an în 9 țări, iar smartphone-urile vor ajunge în SUA în 2014.

Primele telefoane Firefox OS vor fi fabricate de Alcatel, LG și ZTE și vor debuta în Columbia, Brazilia, Ungaria, Mexic, Polonia, Serbia, Spania și Venezuela. și Huawei are modele pregătite, care vor sosi puțin mai târziu. în cadrul evenimentului Mozilla de azi, compania a prezentat telefonul Alcatel One Touch Fire și ZTE Open, ambele cu noul OS. Deutsche Telekom afirma că Alcatel One Touch Fire va debuta în Polonia la vară și se pare că handsetul va ajunge și în unele țări est europene în aceeași perioadă, inclusiv în România.

Firefox OS se va lansa cu Firefox Marketplace, un magazin de aplicații web create pentru handseturile cu platforma de la Mozilla. Despre sistemul de operare trebuie să aflați că el se bazează pe ușurință de utilizare și funcții de bază, precum apelare, mesagerie, email, camera și multe altele, specifice unui OS de smartphone. Firefox OS integrează o modalitate de căutare contextuală integrată adânc în experiența, care vă va duce exact unde doriți.

Puteți arunca o privire asupra lui Firefox Marketplace în Firefox for Android Aurora, prin intermediul unui preview.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×