MWC 2013: Nokia 105 hands on, iată și un feature phone pe mâna Mobilissimo.ro În Barcelona! (Video)

Autor:  | Publicat în:  MWC 2.335 ori
<b>MWC 2013: Nokia 105 hands on, iată și un feature phone pe mâna Mobilissimo.ro În Barcelona! (Video)</b>După o săptămână ocupată cu hands on-uri de smartphone-uri la Mobile World Congress 2013, a venit momentul recapitulării și vă prezentăm și handseturile pe care Nokia le-a anunțat la începutul săptămânii. E vorba despre două feature...

După o săptămână ocupată cu hands on-uri de smartphone-uri la Mobile World Congress 2013, a venit momentul recapitulării și vă prezentăm și handseturile pe care Nokia le-a anunțat la începutul săptămânii. E vorba despre două feature phones, printre care se numără și ​Nokia 105.

Acest model micuț este disponibil pe negru și cyan (nuanță de albastru), iar Nokia 105 este handsetul cel mai accesibil al producătorului finlandez. Nokia Lumia 105 se remarcă prin funcționarea în standby timp de 35 zile (12 ore convorbiri), iar telefonul are și un preț foarte atractiv de doar 15 euro. Terminalul are o carcasă rezistentă, un ecran de 1.5 inch, radio FM și măsoară 14.3 mm în grosime.

Nokia 105

Produsul va debuta în trimestrul întâi al acestui an și rețineți că nu dispune de Bluetooth, NFC sau WiFi, lucru de așteptat la acest preț. Bateria lui Nokia 105 are o capacitate de 800 mAh, iar terminalul oferă o rezoluție de 128 x 128 pixeli, 8 MB memorie internă și tehnologie LCD pentru ecran. Telefon ieftin și bun în concluzie!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×