MWC 2013: HP atacă segmentul Android cu tableta Slate 7, model cu preț de 169 dolari

Autor:  | Publicat în:  MWC 1.084 ori
<b>MWC 2013: HP atacă segmentul Android cu tableta Slate 7, model cu preț de 169 dolari</b>HP a avut un mic conflict cu Microsoft atunci când s-a abținut de la a adera la inițiativa unei tablete cu Windows RT și iată că speculațiile s-au adeverit: HP a lucrat la o tabletă Android și a prezentat-o cu ocazia MWC 2013. E vorba despre...

HP a avut un mic conflict cu Microsoft atunci când s-a abținut de la a adera la inițiativa unei tablete cu Windows RT și iată că speculațiile s-au adeverit: HP a lucrat la o tabletă Android și a prezentat-o cu ocazia MWC 2013. E vorba despre modelul Slate 7, pe care îl admirați mai jos.

Terminalul va fi lansat comercial în luna aprilie, iar ca design îmi amintește de un model low end sau un e-reader, sincer să fiu. Remarc și brandingul Beats Audio de pe spate, semn că experiența audio va fi la înălțime. Terminalul va costă doar 169.99 dolari și va fi dotat cu un display de 7 inch, cu rezoluție de 1024 x 600 pixeli.

Alte dotări includ un procesor ARM Cortex A9 de 1.6 GHz, 1 GB RAM, 8 GB ROM, slot microSD, cameră de 3 megapixeli în spate și cameră frontală VGA, plus difuzoare stereo. Tableta măsoară 10.7 mm în grosime, rulează Android 4.1 Jelly Bean și dispune de Bluetooth 2.1 și WiFi. Ecranul este un LCD în cazul în care vă întrebați și vine cu aplicație/serviciu ePrint de la HP. Sună tentant?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×