MWC 2013: Huawei Ascend P2 hands on preview În Barcelona (Video)

1.337 ori
<b>MWC 2013: Huawei Ascend P2 hands on preview În Barcelona (Video)</b>V-am prezentat un preview rapid inițial&nbsp;pentru Huawei Ascend P2 imediat după anuntarea sa, dar la acel moment handsetul nu era pornit. Ei bine, acum el este activ și observăm din start o interfață grafică unică, personalizata de Huawei....

V-am prezentat un preview rapid inițial pentru Huawei Ascend P2 imediat după anuntarea sa, dar la acel moment handsetul nu era pornit. Ei bine, acum el este activ și observăm din start o interfață grafică unică, personalizata de Huawei.

Huawei afirma că a împrumutat atât din Android, cât și de la Apple pentru a crea această interfață user-friendly și foarte originală. Terminalul nu are slot microSD, iar ecranul pare destul de luminos și are culori vii, din câte vedem în acest preview. Tranzițiile ecranului arata foarte bine și remarcăm faptul că avem aplicațiile afișate pe ecranele Home, o funcție împrumutată de la Apple.

MWC 2013: Huawei Ascend P2 hands on preview În Barcelona (Video)

Huawei Ascend P2 este un telefon flagship, destul de subțire, la 8.4 mm grosime și are o greutate de 122 grame. Dotările sale includ 1 GB RAM, 16 GB spațiu de stocare, conectivitate HSDPA, NFC, Bluetooth 4.0 și un display de 4.7 inch cu rezoluție 720. în cazul în care va face cu ochiul interfața, ea poartă numele de Emotion UI 1.6, iar ca ultima mențiune acest model va sosi pe piața abia în trimestrul 2.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×