MWC 2013: YotaPhone surprinde cu display-uri duale, cu tehnologie E Ink (Video)

Autor:  | Publicat în:  MWC 1.271 ori
<b>MWC 2013: YotaPhone surprinde cu display-uri duale, cu tehnologie E Ink (Video)</b>Compania rusă YotaPhone vă sună cunoscut dacă ați citit articolul de aici. Ei bine, am luat contact cu această firmă la MWC 2013 și am asistat la un demo al telefonului pe care îl vedeți mai jos. E vorba despre un terminal dual display cu un...

Compania rusă YotaPhone vă sună cunoscut dacă ați citit articolul de aici. Ei bine, am luat contact cu această firmă la MWC 2013 și am asistat la un demo al telefonului pe care îl vedeți mai jos. E vorba despre un terminal dual display cu un concept inovator, care implică un display E Ink de 4.3 în spate și un display LCD în față.

Ideea este de a crește durata de viață a bateriei, prin folosirea tehnologiei E Ink, care consumă foarte puțin. Spre exemplu puteți transfera o imagine către ecranul din spate, stinge LCD-ul și folosi E Ink-ul pentru a economisi energie. YotaPhone permite și browsing și utilizarea de aplicații sau preluarea de mesaje text.

MWC 2013: YotaPhone surprinde cu display-uri duale, cu tehnologie E-Ink (Video)

Yota a crescut impresionant de mult în ultimul an, având doar 15 angajați anul trecut pe vremea acestea și acum ajungând la peste 50. YotaPhone vine cu un display frontal de 4.3 inch HD, unul de 4.3 inch E Ink în spate cu 200 dpi și un procesor Qualcomm Snapdragon dual core la 1.5 GHz, plus 32 GB memorie internă și 2 GB RAM, deci nu sună rău deloc, mai ales că avem și o cameră de 12 MP în spate. Cum vă suna acest concept?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×