MWC 2013: Sony Xperia Z fotografiat de Mobilissimo.ro În Barcelona!

Autor:  | Publicat în:  MWC 1.237 ori
<b>MWC 2013: Sony Xperia Z fotografiat de Mobilissimo.ro În Barcelona!</b>Dacă ne-ați urmărit în ultima săptămână sau chiar în ultima lună ați observat că ne-am pregătit temeinic de Mobile World Congress 2013 și am intrat în pâine astăzi cu conferința Huawei. Emil Dragotă se afla la fața locului, oferindu-ne...

Dacă ne-ați urmărit în ultima săptămână sau chiar în ultima lună ați observat că ne-am pregătit temeinic de Mobile World Congress 2013 și am intrat în pâine astăzi cu conferința Huawei. Emil Dragotă se afla la fața locului, oferindu-ne detalii și imagini de la conferințe, iar înainte de evenimentul Huawei a surprins telefonul Sony Xperia Z în imaginea de mai jos.

Trebuie menționat că Sony nu ne-a permis să facem mai multe fotografii, pentru a nu strica surpriza de la eveniment. E drept că acest model a fost anunțat oficial la CES 2013 și nu mai este de ceva vreme misterios, dar un hands on detaliat nu strică niciodată. Sony Xperia Z este modelul cu dotările cele mai bune din portofoliul producătorului japonez, cu camera de 13 megapixeli, procesor quad core Snapdragon S4 Pro și 2 GB RAM. Handsetul a apărut deja la diverși retaileri din Europa, în Germania vehiculându-se și un preț de 600 de euro la un moment dat.

Telefonul vine cu slot microSIM, un ecran de 5 inch cu rezoluție Full HD și rezistența la zgârieturi, contactul cu apă și contacte mai dure. Handsetul are Android 4.1.2 la bord, GPU Adreno 320, 16 GB memorie internă și slot microSD. Că baterie avem o unitate Li-Ion de 2330 mAh, iar ecranul menționat anterior folosesc tehnologie Sony Mobile Bravia Engine 2.

Revenim cu detalii proaspete de îndată ce ni se permite fotografierea detaliată!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×