MWC 2013: Qualcomm Snapdragon S800 prezentat la standul Qualcomm Într-un demo "nuclear" (Video)

Autor:  | Publicat în:  MWC 1.160 ori
<b>MWC 2013: Qualcomm Snapdragon S800 prezentat la standul Qualcomm Într-un demo "nuclear" (Video)</b>Dacă procesoarele Exynos vă dau pe spate și visați numai la arhitectura Krait de ultima generație, ei bine iată cel mai puternic procesor de la Qualcomm, prezentat la standul companiei de la MWC 2013. Vedem Qualcomm Snapdragon S800, chipsetul...

Dacă procesoarele Exynos vă dau pe spate și visați numai la arhitectura Krait de ultima generație, ei bine iată cel mai puternic procesor de la Qualcomm, prezentat la standul companiei de la MWC 2013. Vedem Qualcomm Snapdragon S800, chipsetul prezentat la CES într-un demo ce implică mai multe monitoare, tablete și telefoane.

Totul rulează fără cusur și fără pic de lag și vedem și o aplicație care prezintă activitatea core-urilor de pe device. Observați că două dintre core-uri sunt oprite și 2 sunt în funcțiune, pentru a economisi energie electrică. Apoi vedem core-urile în acțiune în vreme ce tableta cu S800 decodează un clip HD. S800 implica un proces de producție de 28 nm și acesta este un procesor quad core de 2.3 GHz, care oferă și consum mai scăzut decât predecesorii săi.

S800 vine și cu GPU Adreno 330, care va oferi performanta dublă față de Adreno 320, deci jocurile vor arăta chiar mai bine decât arătau pe un PadFone 2 sau Nexus 4. Se oferă și suport pentru memorie DDR3 de 800 MHz în acest setup, pentru un total de creștere a performanței de 75% față de cea oferită de Snapdragon S4 Pro.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×