MWC 2013: Samsung Galaxy Fame În acțiune la Barcelona, Într-un hands on preview rapid (Video)

Autor:  | Publicat în:  MWC 2.159 ori
<b>MWC 2013: Samsung Galaxy Fame În acțiune la Barcelona, Într-un hands on preview rapid (Video)</b>La începutul lunii februarie Samsung a anunțat două telefoane cu preț accesibil, Galaxy Fame și Galaxy Young. Acesta din urmă l-ați văzut deja în acțiune la Mobilissimo.ro, iar acum e rândul lui Samsung Galaxy Fame să intre în colimatorul...

La începutul lunii februarie Samsung a anunțat două telefoane cu preț accesibil, Galaxy Fame și Galaxy Young. Acesta din urmă l-ați văzut deja în acțiune la Mobilissimo.ro, iar acum e rândul lui Samsung Galaxy Fame să intre în colimatorul nostru.

Handsetul a fost anunțat pe 5 februarie și acum e gata să intre în magazine deja. Observați designul compact și rotunjit, amintind puțin de direcția de design a lui Galaxy S III. Galaxy Fame și Galaxy Young au multe elemente în comun, printre care și un procesor de 1 GHz și 4 GB memorie internă, plus conectivitate HSPA și Android 4.1 drept OS.

MWC 2013: Samsung Galaxy Fame În acțiune la Barcelona, Într-un hands on preview rapid (Video)

Peste Android este aplicată interfața TouchWiz și avem la dispoziție și faimoasele Hub-uri la pachet. Galaxy Fame vine cu NFC, Glonass, Bluetooth 4.0 și va sosi pe alb și albastru. Va exista și o versiune dual SIM pentru acest model și trebuie să aflați că handsetul are doar 512 MB RAM, respectându-și alura low end.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×