MWC 2013: Sony SmartWatch hands on preview, accesoriu companion În acțiune În Barcelona (Video)

Autor:  | Publicat în:  MWC 1.453 ori
<b>MWC 2013: Sony SmartWatch hands on preview, accesoriu companion În acțiune În Barcelona (Video)</b>Pe Sony SmartWatch îl știm de ceva vreme, drept un accesoriu companion pentru smartphone, care se vinde deja și în România la un preț de 400-500 de lei. Ei bine, am decis să îl vedem în acțiune în tandem cu un Sony Xperia și cu o serie de...

Pe Sony SmartWatch îl știm de ceva vreme, drept un accesoriu companion pentru smartphone, care se vinde deja și în România la un preț de 400-500 de lei. Ei bine, am decis să îl vedem în acțiune în tandem cu un Sony Xperia și cu o serie de difuzoare.

Device-ul vine cu un display OLED de 1.3 inch, o curea din silicon (care costă în plus) și cântărește doar 15.5 grame, dar este destul de gros la 8 mm. Accesoriul se conectează la smartphone via Bluetooth și permite vizualizarea actualizărilor din rețelele de socializare, a mesajelor text și mailurilor și administrarea apelurilor cu o singură atingere. Puteți personaliza experiența cu aplicații din Google Play și controla funcții precum muzică sau camera.

MWC 2013: Sony SmartWatch hands on preview, accesoriu companion În acțiune În Barcelona (Video)

O funcție care mi-a plăcut a fost cea care permite controlarea unui smartphone pentru a realiza o fotografie prin intermediul ceasului. Acest gadget portabil este rezistent la apă și praf, are o rezoluție de 128 x 128 pixeli și o viață a bateriei de până la 4 zile. V-ar tenta un astfel de accesoriu?

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×