MWC 2013: Sony SmartWatch hands on preview, accesoriu companion În acțiune În Barcelona (Video)

1.567 ori
<b>MWC 2013: Sony SmartWatch hands on preview, accesoriu companion În acțiune În Barcelona (Video)</b>Pe Sony SmartWatch îl știm de ceva vreme, drept un accesoriu companion pentru smartphone, care se vinde deja și în România la un preț de 400-500 de lei. Ei bine, am decis să îl vedem în acțiune în tandem cu un Sony Xperia și cu o serie de...

Pe Sony SmartWatch îl știm de ceva vreme, drept un accesoriu companion pentru smartphone, care se vinde deja și în România la un preț de 400-500 de lei. Ei bine, am decis să îl vedem în acțiune în tandem cu un Sony Xperia și cu o serie de difuzoare.

Device-ul vine cu un display OLED de 1.3 inch, o curea din silicon (care costă în plus) și cântărește doar 15.5 grame, dar este destul de gros la 8 mm. Accesoriul se conectează la smartphone via Bluetooth și permite vizualizarea actualizărilor din rețelele de socializare, a mesajelor text și mailurilor și administrarea apelurilor cu o singură atingere. Puteți personaliza experiența cu aplicații din Google Play și controla funcții precum muzică sau camera.

MWC 2013: Sony SmartWatch hands on preview, accesoriu companion În acțiune În Barcelona (Video)

O funcție care mi-a plăcut a fost cea care permite controlarea unui smartphone pentru a realiza o fotografie prin intermediul ceasului. Acest gadget portabil este rezistent la apă și praf, are o rezoluție de 128 x 128 pixeli și o viață a bateriei de până la 4 zile. V-ar tenta un astfel de accesoriu?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×