MWC 2013: Ubuntu Touch Phone și Ubuntu Tablet OS În acțiune În Barcelona Într-un hands on detaliat (Video)

1.463 ori
<b>MWC 2013: Ubuntu Touch Phone și Ubuntu Tablet OS În acțiune În Barcelona Într-un hands on detaliat (Video)</b>Nu puteam pleca de la Barcelona și MWC 2013 fără un hands on cu cel mai proaspăt sistem de operare al momentului: Ubuntu Touch in versiunea Phone și &nbsp;Tablet&nbsp;în versiunea touch a celebrei distribuții Linux. Demo-ul de mai jos implica atât...

Nu puteam pleca de la Barcelona și MWC 2013 fără un hands on cu cel mai proaspăt sistem de operare al momentului: Ubuntu Touch in versiunea Phone și  Tablet în versiunea touch a celebrei distribuții Linux. Demo-ul de mai jos implica atât versiunea de telefon, cât și pe cea de tableta și trebuie să recunosc că am fost uimit de cât de finisat pare OS-ul pentru un produs abia lansat.

După cum știți Ubuntu a fost oferit în această versiune și posesorilor de terminale Nexus pentru instalare și test. Ce remarc la prima vedere e cât de curat arata platforma și cât de lin se mișca totul. Lookul este similar cu cel al lui Ubuntu OS de pe PC și televizoare. Lockscreen-ul acestui OS nu e o "barieră" față de restul funcționarii telefonului, astfel că puteți selecta deblocarea direct către orice aplicație sau funcție de pe device.

Ubuntu Phone OS si Ubuntu Tablet OS

Cu un swipe în dreapta declanșați o zonă dock de 10 aplicații și puteți face scroll în acea listă pentru a găsi softul dorit. Ideea lui Ubuntu în această versiune touch e de a nu aglomera ecranul și de a oferi cât mai mult spațiu desktop utilizatorului. Cum în Windows Phone se mizează foarte mult pe scroll orizontal, aici cheia este scrollingul vertical, conform Canonical.

Ubuntu Touch Phone și Ubuntu Tablet OS

Un swipe de jos în sus oferă acces la un meniu contextul iar un swipe din dreaptă spre stânga va duce la ultima aplicație în care vă aflați. în cele din urmă un swipe de sus în jos va permite să accesați setările telefonului. Despre toate acestea și multe altele aflați în clipul de mai jos.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×