MWC 2013: Samsung Galaxy Grand hands on preview la MWC: un gigant cu dotări midrange (Video)

Autor:  | Publicat în:  MWC 1.614 ori
<b>MWC 2013: Samsung Galaxy Grand hands on preview la MWC: un gigant cu dotări midrange (Video)</b>Deși terminalul din imagine pare a fi un soi de hibrid între Galaxy S III și Galaxy Note II, e de fapt vorba despre Samsung Galaxy Grand. Cu acest model am intrat în contact la standul Samsung de la MWC 2013, unde am aflat dotările acestui smartphone...

Deși terminalul din imagine pare a fi un soi de hibrid între Galaxy S III și Galaxy Note II, e de fapt vorba despre Samsung Galaxy Grand. Cu acest model am intrat în contact la standul Samsung de la MWC 2013, unde am aflat dotările acestui smartphone midrange.

informam la finalul anului trecut ca Samsung a anunțat acest model, primul său terminal de 5 inch. Telefonul vine cu un ecran LCD cu rezoluție de 800 x 480 pixeli, procesor dual core de 1.2 GHz, 1 GB RAM și o cameră de 8 megapixeli cu suport pentru captura Full HD. Alte dotări includ o cameră frontală de 2 MP, memorie internă de 8 GB și o baterie de 2100 mAh. Device-ul rulează Android 4.1.2 Jelly Bean și are și o versiune dual SIM.

Samsung Galaxy Grand

Designul lui Galaxy Grand amintește ușor de cel al lui Galaxy S III, doar că mai mare, iar carcasa pare fabricată din același material plastic durabil. Avantajul e că acest telefon e unul dual SIM și avem și suport multi window pe acest device, un sistem de multitasking pe care îl aveam și pe Galaxy Note II.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×