Marii premianți la MWC 2013: Samsung Galaxy S III telefonul anului 2012, HTC One modelul anului 2013, iar Nexus 7 tableta anului trecut!

2.500 ori
<b>Marii premianți la MWC 2013: Samsung Galaxy S III telefonul anului 2012, HTC One modelul anului 2013, iar Nexus 7 tableta anului trecut!</b>Acum că MWC 2013 s-a încheiat a venit și momentul retrospectivei și momentul primelor premii. Astfel, aflați că marii premianți sunt Nexus 7, Samsung Galaxy S III, HTC One și... Republica Moldova. &nbsp; La doar câteva zile după ce a fost...

Acum că MWC 2013 s-a încheiat a venit și momentul retrospectivei și momentul primelor premii. Astfel, aflați că marii premianți sunt Nexus 7, Samsung Galaxy S III, HTC One și... Republica Moldova.

La doar câteva zile după ce a fost anunțat oficial HTC One a impresionat juriul GSMA, obținând titlul de "cel mai bun dispozitiv, tableta sau smartphone al anului". Acest model a fost votat de un comitet format din experți în industrie, oameni de media și analiști. Ce înseamnă acest premiu? Ei bine HTC One e văzut drept terminalul cu cel mai mare potențial de succes pe piață, prin caracteristicile, designul și funcțiile sale avansate.

Marii premianți la MWC 2013: Samsung Galaxy S III telefonul anului 2012, HTC One modelul anului 2013, iar Nexus 7 tableta anului trecut!

Un alt premiu l-a primit tableta Nexus 7, considerată "cea mai bună tableta a anului 2012", pentru că "ar fi adus credibilitate segmentului de terminale de 7 inch". Suntem total de acord cu acest premiu, mai ales că Nexus 7 a ieșit și tableta anului 2012 pe Mobilissimo.ro. Aflați și că Samsung Galaxy S III a fost desemnat smartphone-ul anului trecut de către același juriu, iar acest telefon a fost la rândul său printre fruntași în topul nostru.

Un premiu interesant a primit și Guvernul din Moldova, premiul m-Government, pentru progres tehnologic pe zona mobile/telecom.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×