Marii premianți la MWC 2013: Samsung Galaxy S III telefonul anului 2012, HTC One modelul anului 2013, iar Nexus 7 tableta anului trecut!

2.514 ori
<b>Marii premianți la MWC 2013: Samsung Galaxy S III telefonul anului 2012, HTC One modelul anului 2013, iar Nexus 7 tableta anului trecut!</b>Acum că MWC 2013 s-a încheiat a venit și momentul retrospectivei și momentul primelor premii. Astfel, aflați că marii premianți sunt Nexus 7, Samsung Galaxy S III, HTC One și... Republica Moldova. &nbsp; La doar câteva zile după ce a fost...

Acum că MWC 2013 s-a încheiat a venit și momentul retrospectivei și momentul primelor premii. Astfel, aflați că marii premianți sunt Nexus 7, Samsung Galaxy S III, HTC One și... Republica Moldova.

La doar câteva zile după ce a fost anunțat oficial HTC One a impresionat juriul GSMA, obținând titlul de "cel mai bun dispozitiv, tableta sau smartphone al anului". Acest model a fost votat de un comitet format din experți în industrie, oameni de media și analiști. Ce înseamnă acest premiu? Ei bine HTC One e văzut drept terminalul cu cel mai mare potențial de succes pe piață, prin caracteristicile, designul și funcțiile sale avansate.

Marii premianți la MWC 2013: Samsung Galaxy S III telefonul anului 2012, HTC One modelul anului 2013, iar Nexus 7 tableta anului trecut!

Un alt premiu l-a primit tableta Nexus 7, considerată "cea mai bună tableta a anului 2012", pentru că "ar fi adus credibilitate segmentului de terminale de 7 inch". Suntem total de acord cu acest premiu, mai ales că Nexus 7 a ieșit și tableta anului 2012 pe Mobilissimo.ro. Aflați și că Samsung Galaxy S III a fost desemnat smartphone-ul anului trecut de către același juriu, iar acest telefon a fost la rândul său printre fruntași în topul nostru.

Un premiu interesant a primit și Guvernul din Moldova, premiul m-Government, pentru progres tehnologic pe zona mobile/telecom.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×