Samsung ar putea lansa o versiune metalică a lui Galaxy S5 peste câteva luni

1.472 ori
<b>Samsung ar putea lansa o versiune metalică a lui Galaxy S5 peste câteva luni</b>Odată cu lansarea oficială a lui Galaxy S5, speranțele tuturor de a vedea o carcasă din aluminiu s-au cam năruit. Producătorul coreean a reușit să aducă aceeași carcasă de plastic cu elemente ce doar par a fi realizate din aluminiu, în acest...

Odată cu lansarea oficială a lui Galaxy S5, speranțele tuturor de a vedea o carcasă din aluminiu s-au cam năruit. Producătorul coreean a reușit să aducă aceeași carcasă de plastic cu elemente ce doar par a fi realizate din aluminiu, în acest caz fiind vorba de marginile/rama terminalului.

Cu toate acestea, lucrurile s-ar putea schimba peste câteva luni, moment în care se zvonește că Samsung va lansa o versiune metalică a lui Galaxy S5. Acesta ar putea face parte din gama Galaxy F, la fel cum și fostul flagship Galaxy S4 a primit o astfel de versiune cu carcasă metalică, numită Galaxy J.

De asemenea, unele surse afirmă că această versiune metalică a lui Galaxy S5, va sosi și cu unele modificări la capitolul hardware, unde am putea vedea procesorul Exynos Infinity pe 64-bit. Rămâne de văzut care va fi prețul de vânzare a lui Galaxy S5 în luna aprilie, terminal ce se presupune a avea un preț de lansare chiar mai mic decât al modelului Galaxy S4. Dacă vă doriți cu adevărat un Samsung Galaxy S5 vă sfătuim să mai așteptați câteva luni, moment în care vom vedea dacă versiunea metalică se va dovedi a fi reală sau nu.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×