MWC 2014: Huawei MediaPad X1 video hands-on preview - tableta cu senzor foto de 13 megapixeli

Autor:  | Publicat în:  Huawei 1.295 ori
<b>MWC 2014: Huawei MediaPad X1 video hands-on preview - tableta cu senzor foto de 13 megapixeli</b>Iată că una dintre cele mai puternice tablete de 7-inch lansate în cursul zilei de astăzi de către compania Huawei a ajuns și în mâinile trimisului nostru la Barcelona, Zsolt Tamassy. Acesta a realizat o serie de fotografii și un video hands-on...

Iată că una dintre cele mai puternice tablete de 7-inch lansate în cursul zilei de astăzi de către compania Huawei a ajuns și în mâinile trimisului nostru la Barcelona, Zsolt Tamassy. Acesta a realizat o serie de fotografii și un video hands-on pe care le puteți vedea în cuprinsul acestui articol.

Modelul Huawei MediaPad X1 vine cu un display IPS de 7 inch cu rezoluție 1920x1200 pixeli, un procesor quad-core tactat la 1.6 GHz, LTE 4G, 2 GB RAM, 16 GB de stocare și un slot pentru carduri microSD de până la 32 GB.

MWC 2014: Huawei MediaPad X1 video hands-on preview - tableta cu senzor foto de 13 megapixeli

Tableta dispune de una dintre cele mai performante camere foto integrate pe un astfel de device, și anume un senzor de 13 megapixeli cu autofocus și bliț LED. De asemenea, avem prezentă și o cameră frontală de 5 megapixeli.

Pe lângă specificațiile de mai sus, aflăm că MediaPad X1 dispune de o baterie potentă de 5000 mAh, și faptul că aceasta rulează Android 4.2 JellyBean (va primi 4.4 KitKat). Huawei MediaPad X1 cântărește 239 grame, măsoară doar 7.18 mm în grosime și se așteaptă să ajungă pe piață până la sfârșitul lunii martie la un preț de aproximativ 399 euro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×