MWC 2014: Huawei TalkBand B1 hands on preview - un accesoriu cochet, o brățară smart reușită (Video)

Autor:  | Publicat în:  Huawei 1.244 ori
<b>MWC 2014: Huawei TalkBand B1 hands on preview - un accesoriu cochet, o brățară smart reușită (Video)</b>Astăzi în cadrul unei conferințe organizate la Barcelona, cu ocazi MWC 2014 Huawei a lansat oficial accesoriul TalkBand B1, primul său smart band. E vorba despre o brățară high tech, care costă doar 99 de euro și se poate conecta la telefonul...

Astăzi în cadrul unei conferințe organizate la Barcelona, cu ocazi MWC 2014 Huawei a lansat oficial accesoriul TalkBand B1, primul său smart band. E vorba despre o brățară high tech, care costă doar 99 de euro și se poate conecta la telefonul mobil. Mai jos vedeți un hands on cu acest device inedit.

E prima intrare a celor de la Huawei pe această piață și acest model nu e chiar un smartwatch, deși poate afișa și ora. El integrează și un headset Bluetooth, care se înlătura asemenea unei perle din scoica apăsând pe un buton. Puteți pune headsetul la ureche precum unul normal și apoi să îl atașați înapoi la TalkBand.

MWC 2014: Huawei TalkBand B1 hands on preview - un accesoriu cochet, o brățară smart reușită (Video)

Observați că micuțul ecran al accesoriului afișează calorii, numărul de pași parcurși, oră și ID-ul persoanei care va suna. Puteți monitoriza ciclurile de somn, dar și activitățile de fitness. Brățara va detecta și mișcările din timpul somnului, pentru a afla dacă va odihni eficient. Se promite și compatibilitate pe viitor cu iOS și Windows Phone. Produsul vine în magazine în această lună.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×