MWC 2014: Oppo N1 hands on preview - primul telefon cu cameră rotativă pe care Îl vedem și un OS custom atractiv (Video)

2.508 ori
<b>MWC 2014: Oppo N1 hands on preview - primul telefon cu cameră rotativă pe care Îl vedem și un OS custom atractiv (Video)</b>Oppo N1 ne-a stârnit interesul încă de când a fost anunțat, în toamna anului trecut și se afla cu siguranță în top 10 telefoane pe care am vrea să le testăm. Acum acest device cu diagonală mare a sosit la MWC 2014 în Barcelona și ne-am...

Oppo N1 ne-a stârnit interesul încă de când a fost anunțat, în toamna anului trecut și se afla cu siguranță în top 10 telefoane pe care am vrea să le testăm. Acum acest device cu diagonală mare a sosit la MWC 2014 în Barcelona și ne-am aflat acolo pentru o sesiune hands on.

Acest device cu ecran de mari dimensiuni iese în evidență printr-o cameră rotativă cu blitz dual, pe care o vedeți orientată în față în acest clip. Observăm și Androidul customizat de pe smartphone și faptul că acest telefon nu e deloc gros având în vedere dimensiunea ecranului său. Remarcăm și controlul sau prin gesturi realizate pe spatele carcasei.

MWC 2014: Oppo N1 hands on preview - primul telefon cu camera rotativă pe care Îl vedem și un OS custom atractiv (Video)

Oppo N1 vine cu un ecran Full HD de 5.9 inch, 16/32 GB memorie internă, o cameră de 13 MP cu senzor CMOS și 6 lentile, plus suport pentru zoom până la 15x. în partea din spate avem o zonă O Touch pe care o putem apăsa pentru a deschide aplicații sau controla funcții ale handsetului. La ultima verificare acest produs costă 571 dolari, deci ar putea costa și mai puțin acum, ceea ce nu sună deloc rău.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×