MWC 2014: Oppo N1 hands on preview - primul telefon cu cameră rotativă pe care Îl vedem și un OS custom atractiv (Video)

Autor:  | Publicat în:  Oppo 2.463 ori
<b>MWC 2014: Oppo N1 hands on preview - primul telefon cu cameră rotativă pe care Îl vedem și un OS custom atractiv (Video)</b>Oppo N1 ne-a stârnit interesul încă de când a fost anunțat, în toamna anului trecut și se afla cu siguranță în top 10 telefoane pe care am vrea să le testăm. Acum acest device cu diagonală mare a sosit la MWC 2014 în Barcelona și ne-am...

Oppo N1 ne-a stârnit interesul încă de când a fost anunțat, în toamna anului trecut și se afla cu siguranță în top 10 telefoane pe care am vrea să le testăm. Acum acest device cu diagonală mare a sosit la MWC 2014 în Barcelona și ne-am aflat acolo pentru o sesiune hands on.

Acest device cu ecran de mari dimensiuni iese în evidență printr-o cameră rotativă cu blitz dual, pe care o vedeți orientată în față în acest clip. Observăm și Androidul customizat de pe smartphone și faptul că acest telefon nu e deloc gros având în vedere dimensiunea ecranului său. Remarcăm și controlul sau prin gesturi realizate pe spatele carcasei.

MWC 2014: Oppo N1 hands on preview - primul telefon cu camera rotativă pe care Îl vedem și un OS custom atractiv (Video)

Oppo N1 vine cu un ecran Full HD de 5.9 inch, 16/32 GB memorie internă, o cameră de 13 MP cu senzor CMOS și 6 lentile, plus suport pentru zoom până la 15x. în partea din spate avem o zonă O Touch pe care o putem apăsa pentru a deschide aplicații sau controla funcții ale handsetului. La ultima verificare acest produs costă 571 dolari, deci ar putea costa și mai puțin acum, ceea ce nu sună deloc rău.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×