Phablet-ul de 6 inch ZTE Nubia X apare Într-o primă fotografie spion

Autor:  | Publicat în:  ZTE 568 ori
<b>Phablet-ul de 6 inch ZTE Nubia X apare Într-o primă fotografie spion</b>Potrivit ultimelor zvonuri, se pare că cei de la ZTE pregătesc lansare unui nou device din gama Nubia ce se va numi ZTE Nubia X. Acesta va fi un phablet care va dispune de o display de 6 inch și un procesor Qualcomm Snapdragon. &nbsp; Din câte știm,...

Potrivit ultimelor zvonuri, se pare că cei de la ZTE pregătesc lansare unui nou device din gama Nubia ce se va numi ZTE Nubia X. Acesta va fi un phablet care va dispune de o display de 6 inch și un procesor Qualcomm Snapdragon.

Din câte știm, cei de la ZTE au lansat în cursul anului trecut atât modelul Z5, cât și Z5 mini, device-uri ce făceau parte tot din gama Nubia. Ulterior, aceste modele au primit un upgrade minor, ele numindu-se Nubia Z5S, respectiv Z5S mini. De asemenea, după lansarea acestora, au fost introduse și modele cu LTE 4G.

Se așteaptă ca noul ZTE Nubia X să ajungă pe piață cât mai curând, iar imaginea de mai sus tocmai dovedește existența acestui phablet. Sperăm ca în viitoarea perioadă să primim și o serie de informații complete ale acestui device, cât și posibila dată de lansare.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×