MWC 2014: un telefon Archos rezistent la apă moare În timpul unei demonstrații din partea CEO-ului companiei

Autor:  | Publicat în:  Archos 1.103 ori
<b>MWC 2014: un telefon Archos rezistent la apă moare În timpul unei demonstrații din partea CEO-ului companiei</b>Iată că se întâmplă și gafe la MWC 2014, de această dată în cazul companiei franceze Archos. Astfel, în timpul demonstrației unui telefon Archos care rezistă la contactul cu apa, acest handset a... murit. &nbsp; ​ Demonstrația era...

Iată că se întâmplă și gafe la MWC 2014, de această dată în cazul companiei franceze Archos. Astfel, în timpul demonstrației unui telefon Archos care rezistă la contactul cu apa, acest handset a... murit.

​

Demonstrația era realizată chiar de către CEO-ul companieiLoic Poirier, care aparent nu știa că telefonul e certificat IP54 și nu IP67. Asta înseamnă că terminalul e rezistent doar la stropire și nu și la scufundare, astfel că el a "ucis" handsetul din greșeală. Pe numele său (bizar) Archos Quechua, telefonul de 5 inch a fost scufundat într-un recipient cu apă.

Apoi telefonul nu a mai pornit după contactul sau dur cu apa. Seria Quechua include terminale robuste și ultrarezistente, dar nu și capabile de scufundare. Ar fi fost drăguț ca și șeful companiei să citească descrierea propriilor produse... întrebarea e: will it blend?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×