MWC 2014: Video hands-on cu noua brățară inteligentă Samsung Gear Fit

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.427 ori
<b>MWC 2014: Video hands-on cu noua brățară inteligentă Samsung Gear Fit</b>Odată cu lansarea lui Galaxy S5, coreenii de la Samsung au prezentat și o brățară inteligentă, numită Samsung Gear Fit. Aceasta se adresează în special iubitorilor sportului care doresc să își monitorizeze activitatea sportivă și nu numai....

Odată cu lansarea lui Galaxy S5, coreenii de la Samsung au prezentat și o brățară inteligentă, numită Samsung Gear Fit. Aceasta se adresează în special iubitorilor sportului care doresc să își monitorizeze activitatea sportivă și nu numai.
Samsung Gear Fit vine cu un display AMOLED curbat ce măsoară 1.84 inch, Bluetooth 4.0, certificare IP57 pentru rezistență la apă și praf și o baterie de 200 mAh ce ne promite o autonomie de 4 până la 5 zile de funcționare într-un ritm de utilizare normal.
​

Printre funcțiile incluse de noua brățară Samsung regăsim pedometrul, cronometru, Smart Relay și Media Controller. De asemenea, Gear Fit include și o serie de senzori speciali concepuți pentru monitorizarea activităților sportive, cum ar fi: accelerometru, giroscop sau senzorul pentru monitorizarea ritmului cardiac.

MWC 2014: Video hands-on cu noua brățară inteligentă Samsung Gear Fit

Se așteaptă ca Samsung Gear Fit să ajungă pe piață la nivel global în luna aprilie. Aceasta va fi disponibilă în mai multe nuanțe de culoare: negru, portocaliu și gri. Un alt beneficiu adus de brățara Samsung este faptul că putem schimba curelele într-un mod foarte rapid și simplu.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×