MWC 2014: Samsung Gear 2 Neo hands on preview - iată noul ceas Samsung cu funcție de telecomandă TV (Video)

2.259 ori
<b>MWC 2014: Samsung Gear 2 Neo hands on preview - iată noul ceas Samsung cu funcție de telecomandă TV (Video)</b>Printre modelele de ceasuri smart lansat de Samsung ieri la MWC 2014 se numără și Samsung Gear 2 Neo, pe care îl analizăm în detaliu în clipul hands on de mai jos. Vă reamintesc că aseară trimisul nostru Zsolt Tamassy a participat la evenimentul...

Printre modelele de ceasuri smart lansat de Samsung ieri la MWC 2014 se numără și Samsung Gear 2 Neo, pe care îl analizăm în detaliu în clipul hands on de mai jos. Vă reamintesc că aseară trimisul nostru Zsolt Tamassy a participat la evenimentul Samsung Unpacked, care ni l-a adus pe Galaxy S5 și noi ceasuri.

Vedeți că acest ceas vine cu un dialer, dar si o aplicație ce permite controlul unui televizor sub formă de telecomandă, iar ca design el amintește de primul Samsung Unpacked, doar că vine cu un buton sub ecran. Vedem în video senzorul cardiac din spatele acestui device, cel care măsoară bătăile inimii. Avem parte și de un pedometru, control prin S Voice și monitorizare a activităților fitness.

Gear 2 Neo

Acest device rulează Tizen OS, va fi disponibil pe negru, auriu maro și portocaliu. El nu integrează camera de 2 megapixeli, spre deosebire de Gear 2 și va avea un preț mai accesibil. Noile ceasuri Samsung oferă și suport pentru conectare la mai multe terminale mobile ale companiei, nu doar cele 3-4 modele din cazul lui Gear 1.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×