MWC 2015: Acer Liquid Jade Z analizat într-o experienţă hands-on, o versiune mai ieftină a flagshipului Acer (Video)

Autor:  | Publicat în:  Acer 647 ori
<b>MWC 2015: Acer Liquid Jade Z analizat într-o experienţă hands-on, o versiune mai ieftină a flagshipului Acer (Video)</b>Acer Liquid Jade Z este o versiune mai ieftină a telefonului flagship de la Acer anuntat la CES, iar acest produs costă 199 de euro şi va sosi &icirc;n magazine &icirc;n această lună. Mai jos puteti vedea o experienţă hands on cu Jade Z, realizată...

Acer Liquid Jade Z este o versiune mai ieftină a telefonului flagship de la Acer anuntat la CES, iar acest produs costă 199 de euro şi va sosi în magazine în această lună. Mai jos puteti vedea o experienţă hands on cu Jade Z, realizată de trimisul nostru la Barcelona.

Liquid Jade Z este aproape identic că design cu flagshipul Liquid Jade S, care costă cu 100 de euro mai mult. Acest terminal are o carcasă curbată din plastic, cu o textură plăcută şi o margine cu material ce imită cromul. Telefonul vine pe alb sau negru, cu accente argintii şi are un uşor look business. Liquid Jade Z cântăreşte doar 110 grame şi măsoară 7.9 mm în grosime.

Liquid Jade Z

El include o baterie de 2300 mAh şi foloseşte un procesor quad core MediaTek 64 bit şi 1 GB RAM, plus 8 sau 16 GB stocare. Terminalul vine cu o cameră de 13 MP în spate şi una frontală de 5 MP. Camera principală are o deschidere F/1.8, iar cea frontală are deschidere F/2.2. Liquid Jade Z vine şi cu funcţii speciale foto precum Bright Magic Selfie sau Surround Light, care amplifică portretele.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×