MWC 2015: Acer Liquid Jade Z analizat într-o experienţă hands-on, o versiune mai ieftină a flagshipului Acer (Video)

699 ori
<b>MWC 2015: Acer Liquid Jade Z analizat într-o experienţă hands-on, o versiune mai ieftină a flagshipului Acer (Video)</b>Acer Liquid Jade Z este o versiune mai ieftină a telefonului flagship de la Acer anuntat la CES, iar acest produs costă 199 de euro şi va sosi &icirc;n magazine &icirc;n această lună. Mai jos puteti vedea o experienţă hands on cu Jade Z, realizată...

Acer Liquid Jade Z este o versiune mai ieftină a telefonului flagship de la Acer anuntat la CES, iar acest produs costă 199 de euro şi va sosi în magazine în această lună. Mai jos puteti vedea o experienţă hands on cu Jade Z, realizată de trimisul nostru la Barcelona.

Liquid Jade Z este aproape identic că design cu flagshipul Liquid Jade S, care costă cu 100 de euro mai mult. Acest terminal are o carcasă curbată din plastic, cu o textură plăcută şi o margine cu material ce imită cromul. Telefonul vine pe alb sau negru, cu accente argintii şi are un uşor look business. Liquid Jade Z cântăreşte doar 110 grame şi măsoară 7.9 mm în grosime.

Liquid Jade Z

El include o baterie de 2300 mAh şi foloseşte un procesor quad core MediaTek 64 bit şi 1 GB RAM, plus 8 sau 16 GB stocare. Terminalul vine cu o cameră de 13 MP în spate şi una frontală de 5 MP. Camera principală are o deschidere F/1.8, iar cea frontală are deschidere F/2.2. Liquid Jade Z vine şi cu funcţii speciale foto precum Bright Magic Selfie sau Surround Light, care amplifică portretele.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×