MWC 2015: Acer Liquid Z520 hands-on: telefon accesibil cu difuzoare stereo cu sonorizare DTS (Video)

841 ori
<b>MWC 2015: Acer Liquid Z520 hands-on: telefon accesibil cu difuzoare stereo cu sonorizare DTS (Video)</b>La MWC 2015 Acer a anunţat o serie de smartphone-uri cu preţ accesibil şi design atractiv, printre care şi modelul Liquid Z520, pe care &icirc;l vedeţi mai jos &icirc;ntr-o sesiune hands on realizată de colegul Claudiu. &nbsp; Acer Liquid Z520 este...

La MWC 2015 Acer a anunţat o serie de smartphone-uri cu preţ accesibil şi design atractiv, printre care şi modelul Liquid Z520, pe care îl vedeţi mai jos într-o sesiune hands on realizată de colegul Claudiu.

Acer Liquid Z520 este un telefon cu ecran de 5 inch şi rezoluţie de 480 x 800 pixeli. El va sosi pe piaţa în aprilie, cu preţul de 106 euro şi vine pe alb sau negru. Terminalul are un design dreptunghiular şi este destul de masiv. El vine cu difuzoare stereo şi tehnologie DTS, iar interfaţa aplicată peste Android este personalizata de către Acer.

Acer Liquid Z520

La bordul său se află un procesor Snapdragon 400 quad core, plus slot microSD, 1 GB RAM şi o cameră de 8 MP în spate, plus două sloturi SIM şi o cameră frontală de 2 MP. Handsetul are margini ale ecranului destul de groase şi la bord avem şi servicii cloud Acer şi o serie de soluţii software oferite de aceeaşi companie.

Acer Liquid Z520 - spate

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×