MWC 2015: Am testat internetul Orange în Barcelona folosind un modem 4G; iată ce rezultate s-au obținut

803 ori
<b>MWC 2015: Am testat internetul Orange în Barcelona folosind un modem 4G; iată ce rezultate s-au obținut</b>După cum bine știți, zilele acestea mă aflu &icirc;n Barcelona pentru a transmite de la fața locului materiale foto și video cu cele mai interesante smartphone-uri ce urmează a fi lansate. Printre gadget-urile ce le-am avut &icirc;n bagaj s-a...

După cum bine știți, zilele acestea mă aflu în Barcelona pentru a transmite de la fața locului materiale foto și video cu cele mai interesante smartphone-uri ce urmează a fi lansate. Printre gadget-urile ce le-am avut în bagaj s-a numărat și un modem Orange 4G pe care operatorul ni l-a oferit pe durata congresului.

Acest dispozitiv se dovedește încă de pe acum foarte util, wireless-ul din apartamentul unde sunt cazat având și momente în care semnalul este la pământ. Astfel, am decis să fac un test de viteză utilizând modemul Orange 4G, conexiune ce în camera mea prinde cam 1-2 linuțe de semnal.

Cu toate acestea, rezultatele obținute în speedtest.com nu sunt deloc rele, viteza de download ajungând până la valoarea de 20.92 Mbps folosind un server Orange din Barcelona. De asemenea, la upload am obținut 0.64 Mbps. În această seară voi reface testul la evenimentul Samsung, locație în care acoperirea 4G ar trebui să fie mai mare.

Am testat internetul Orange în Barcelona folosind un modem 4G; iată ce rezultate s-au obținut

Începând de mâine la MWC mă voi baza pe internetul wireless din interiorul clădirilor, dar și pe modem-ul primit de la Orange, fără de care nu aș fi reușit să rezolv multe dintre task-urile de până acum. Mulțumim Orange pentru modem-ul pus la dispoziție și rămâneți cu Mobilissimo.ro pentru cele mai noi detalii despre MWC 2015!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×