MWC 2015: BlackBerry Leap este un telefon cu preţ accesibil, pentru tinerii profesionişti

1.032 ori
<b>MWC 2015: BlackBerry Leap este un telefon cu preţ accesibil, pentru tinerii profesionişti</b>BlackBerry Leap este un telefon interesant care a fost prezentat la Mobile World Congress 2015, acoperind un segment de public la care BlackBerry nu ţinteşte prea des: tinerii. &nbsp; Acest model tineresc costă doar 275 de dolari şi aduce mai degrabă...

BlackBerry Leap este un telefon interesant care a fost prezentat la Mobile World Congress 2015, acoperind un segment de public la care BlackBerry nu ţinteşte prea des: tinerii.

Acest model tineresc costă doar 275 de dolari şi aduce mai degrabă cu un BlackBerry Z10 decât cu un Passport. Terminalul include un procesor Qualcomm Snapdragon S4 Pro dual core de 1.5 GHz, 2 GB RAM şi include un display de 5 inch cu rezoluţie 720p, acelaşi de pe BlackBerry Z30. Handsetul include şi o cameră de 8 MP în spate şi o baterie de 2800 mAh neînlăturabilă.

Leap pare un device destul de comod, mai ales că e foarte îngust pentru un BlackBerry. Cu toate acestea trebuie menţionat că sasiul sau e de fapt puţin mai gros decât al modelului Z10. El va sosi cu BlackBery OS 10.3.5 la bord, iar producătorului sau canadian ne promite 25 ore de viaţă a bateriei. Handsetul măsoară 9.5 mm în grosime şi are o textură punctată în spate.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×