MWC 2015: SanDisk anunţă un card microSD de 200 GB

549 ori
<b>MWC 2015: SanDisk anunţă un card microSD de 200 GB</b>Dacă vi se pare prea mult 128 GB pe un card microSD de pe telefonul vostru, ei bine aflaţi că SanDisk a trecut la nivelul următor. Cum? Lans&acirc;nd un card microSD cu spaţiu de stocare de 200 GB. &nbsp; Acesta este un card UHS-1 de clasa 10, ceea...

Dacă vi se pare prea mult 128 GB pe un card microSD de pe telefonul vostru, ei bine aflaţi că SanDisk a trecut la nivelul următor. Cum? Lansând un card microSD cu spaţiu de stocare de 200 GB.

Acesta este un card UHS-1 de clasa 10, ceea ce înseamnă că poate transfera date cu până la 90 megabytes pe secundă. Ni se pare ciudat că s-a făcut trecerea la 200 GB şi nu 256 GB. Aparent, SanDisk nu ar fi reuşit să includă atât de multe circuite într-un spaţiu atât de limitat şi pe un card atât de compact. Pe viitor se va trece cu siguranţă şi la 256 GB.

Şi mai atractiv la acest produs e faptul că el poate funcţiona pe orice terminal care suporta carduri microSDXC de 64 GB sau mai mult. Practic, acest card poate fi folosit foarte uşor pe un HTC One M9 şi Galaxy S6 fără probleme. Preţul sau? 400 de dolari, dar va scădea odată cu trecerea timpului. Lansarea în magazine are loc în trimestrul 2.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×