MWC 2015: Sony Xperia M4 Aqua hands-on - telefonul acvatic cu design de Xperia Z3 şi port microUSB expus (Video)

1.248 ori
<b>MWC 2015: Sony Xperia M4 Aqua hands-on - telefonul acvatic cu design de Xperia Z3 şi port microUSB expus (Video)</b>Claudiu Sima a poposit astăzi şi la standul Sony de la MWC 2015, după lansarea oficială a noilor terminale ale firmei japoneze. El ne prezintă un clip hands on cu noul telefon Sony Xperia M4 Aqua, pe care &icirc;l vedeţi &icirc;n acţiune mai jos....

Claudiu Sima a poposit astăzi şi la standul Sony de la MWC 2015, după lansarea oficială a noilor terminale ale firmei japoneze. El ne prezintă un clip hands on cu noul telefon Sony Xperia M4 Aqua, pe care îl vedeţi în acţiune mai jos.

Acesta este un model rezistent la apă şi praf, care poate fi scufundat la o adâncime de 1.5 metri timp de 30 de minute. Spre deosebire de alte telefoane ce rezista la apă, el are portul microUSB expus, o nouă direcţie de design pentru Sony. Aflaţi că acest model aduce foarte mult cu Xperia Z3 şi e destul de subţire, cu o talie de 7.3 mm. El va sosi în magazine în aprilie şi integrează un display de 5 inch cu rezoluţie 720p şi o baterie de 2400 mAh.

Sony Xperia M4 Aqua din spate

În spate se afla o cameră de 13 MP cu autofocus, iar în zona frontală o cameră selfie de 5 MP. La interior avem un procesor Qualcomm Snapdragon 615 octa core, plus 8 GB stocare şi 2 GB RAM. Xperia M4 Aqua va costa 299 euro şi oferă suport pentru conectivitate 4G LTE. Sony promite şi o viaţă a bateriei de 2 zile aici.

Sony Xperia M4 Aqua hands-on din lateral

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×