MWC 2015: ZTE Nubia Z7 hands-on - șasiu compact, interfaţă foarte animată (Video)

752 ori
<b>MWC 2015: ZTE Nubia Z7 hands-on - șasiu compact, interfaţă foarte animată (Video)</b>ZTE Nubia Z7 a debutat la CES 2015, dar cum nu toţi jurnaliştii tech au ajuns &icirc;n Las Vegas, el a poposit şi la MWC 2015, pentru o experienţă hands on. Pe cea Mobilissimo.ro o vedeţi mai jos şi aflaţi din start că acest model impresionează...

ZTE Nubia Z7 a debutat la CES 2015, dar cum nu toţi jurnaliştii tech au ajuns în Las Vegas, el a poposit şi la MWC 2015, pentru o experienţă hands on. Pe cea Mobilissimo.ro o vedeţi mai jos şi aflaţi din start că acest model impresionează plăcut prin design, fără a se chinui prea tare.

La prima vedere avem de-a face cu formatul dreptunghiular obişnuit, iar ZTE Nubia Z7 se remarcă printr-un ecran Quad HD de 5.5 inch, cu margini înguste. El rulează Android 4.4.2, cu o interfaţă Nubia UI 2.0 fiu colorată, personalizabila şi foarte animată. Terminalul are un buton Home roşiatic care mă duce cu gândul la un model Meizu şi măsoară doar 8.9 mm în grosime.

ZTE Nubia Z7

Acesta este un model dual SIM, cu 3 GB RAM, 32 GB stocare şi un procesor quad core Snapdragon 801. În China, acest model costă 520 de dolari, deci până şi în ţara natală e văzut ca un model premium. Ecranul său arata excelent, având culori naturale, unghiuri largi de vizualizare şi luminozitate destul de ridicata. Camera de 13 MP de pe acest model vine cu OIS, deschidere F/2.0 şi un bliţ cu două tonuri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×