iPad Mini 4 ar putea sosi în luna mai, cu WiFi mai rapid şi procesor Apple A8

691 ori
<b>iPad Mini 4 ar putea sosi în luna mai, cu WiFi mai rapid şi procesor Apple A8</b>După o lungă perioadă de tăcere c&acirc;nd vine vorba de zvonuri legate de Apple, azi avem parte de informaţii noi cu privire la un viitor iPad. &Icirc;n mod surprinzător, nu e vorba de iPad Pro, ci de un aşa numit iPad Mini 4, despre care are...

După o lungă perioadă de tăcere când vine vorba de zvonuri legate de Apple, azi avem parte de informaţii noi cu privire la un viitor iPad. În mod surprinzător, nu e vorba de iPad Pro, ci de un aşa numit iPad Mini 4, despre care are detalii blogul japonez Mac Otakara.

Acest blog a fost de obicei o sursă destul de sigură de informaţii şi acum a postat câteva veşti despre următorul iPad Mini. Aflaţi pentru început că iPad Mini 3 nu a fost un upgrade prea mare pentru iPad Mini Retina, de vreme ce nu a adus mai nimic nou în plus, în afară de culoarea aurie a carcasei şi scannerul pentru amprente. În schimb, iPad Mini 4 ar aduce un WiFi mai rapid (WiFi 802.11ac) şi un procesor Apple A8.

Debutul sau ar urma să aibă loc în luna mai, ceea ce ar fi destul de bizar pentru Apple, având în vedere că ultimele modele iPad au debutat toamna. Totuşi dacă ne amintim de iPad 3 şi iPad 4, vedem că acestea au avut un ciclu de viaţă scurt, succedându-se la doar câteva luni distanţă, deci e posibilă şi o abordare de genul. E posibil chiar să vedem noul iPad pe 9 martie, în cadrul evenimentului Apple Spring Forward, care încă nu ştim exact ce scop are, deşi cel mai probabil e axat doar pe Apple Watch.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×