O presupusă schiţă a lui iPhone 5se pare a indica o asemănare clară cu iPhone 6

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.462 ori
<b>O presupusă schiţă a lui iPhone 5se pare a indica o asemănare clară cu iPhone 6</b>Au apărut noi detalii &icirc;n cazul lui iPhone 5se, care teoretic debutează peste mai puţin 3 săptăm&acirc;ni. Astfel, au ajuns pe web schiţe ale unui iPhone nou, cu ecran de 4 inch şi cu design foarte similar cu cel al lui iPhone 6. &nbsp; Ar...

Au apărut noi detalii în cazul lui iPhone 5se, care teoretic debutează peste mai puţin 3 săptămâni. Astfel, au ajuns pe web schiţe ale unui iPhone nou, cu ecran de 4 inch şi cu design foarte similar cu cel al lui iPhone 6.

Ar putea fi vorba despre iPhone 5se, despre care ştiam deja că va împrumuta elemente de design de la iPhone 6. Scăparea vine de la Steve Hemmerstoffer, pe care îl ştim ca zvonacul @Onleaks şi redactor nowhereelse.fr, care ar fi primit schiţele şi desenele de la o sursă din cadrul furnizorilor Apple. Observăm câteva elemente de design trademark pentru iPhone 5 şi 6, inclusiv grupaje de orificii ale porturilor în zona inferioară, pentru difuzor şi microfonul principal, dar si formatul general al sasiului.

Aparent e vorba de două versiuni aici, una având blitzul dual integrat într-o porţiune ovală şi una având blitzul circular şi singular. Noul prototip renunţa şi la o parte din orificiile difuzoarelor, obţinând o simetrie mai bună în zona inferioară. De remarcat că ambele modele au jackuri audio, în ciuda zvonurilor.

Vă reamintesc că e posibil ca Apple să prezinte acest telefon în cadrul unui eveniment oficial pe 15 martie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×