LG Electronics va prezenta gama de telefoane “X” în cadrul show-ului Mobile World Congress 2016; iată imagini și specificații

1.281 ori
<b>LG Electronics va prezenta gama de telefoane “X” în cadrul show-ului Mobile World Congress 2016; iată imagini și specificații</b>Pe data de 22 februarie se va da startul unei noi ediții Mobile World Congress, eveniment ce anul acesta va găzdui numeroase lansări &icirc;n materie de&nbsp;smartphone-uri, purtabile,&nbsp;și tablete. Unul dintre producătorii ce va fi prezent la...

Pe data de 22 februarie se va da startul unei noi ediții Mobile World Congress, eveniment ce anul acesta va găzdui numeroase lansări în materie de smartphone-uri, purtabile, și tablete. Unul dintre producătorii ce va fi prezent la fața locului este și LG Electronics, companie de la care așteptăm modelul flagship LG G5.

Din câte aflăm astăzi, LG G5 nu va fi singurul device prezentat de către sud-coreeni, ci va fi însoțit de către alte două modele din gama X. Primul dintre acestea se numește LG X Cam și vine cu display Full HD de 5.2 inch (1920 x 1080 pixeli), procesor octa-core de 1.14 GHz, 2 GB RAM și 16 GB spațiu intern de stocare.

La pachet se mai află o baterie de 2.520 mAh, o cameră foto duală compusă dintr-un senzor de 13 megapixeli și un altul de 5 megapixeli, respectiv o cameră frontală de 8 megapixeli. Acesta vine cu Android 6.0 Marshmallow, WiFi, și Bluetooth 4.0. În ciuda display-ului generos, LG X Cam va cântări doar 118 grame și va măsura 6.9 mm în grosime.

Celălalt model numit LG X Screen se vrea a fi un soi de LG V10 accesibil, terminal cu display HD de 4.93 inch ce este însoțit și de un ecran secundar LCD de 1.76 inch (520 x 80 pixeli). Acest panou de mici dimensiuni va fi locația de unde putem consulta notificările primite, controla player-ul audio sau seta un text personalizat.

Printre dotările device-ului mai avem un procesor quad-core de 1.2 GHz, 2 GB memorie RAM și 16 GB spațiu intern de stocare. Vom mai primi o cameră foto principală de 13 megapixeli, un senzor frontal de 8 megapixeli, și o baterie de 2.300 mAh. Ambele modele vor fi prezentate în cadrul MWC 2016 pe data de 22 februarie, moment în care am putea afla și prețurile de comercializare.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×