MWC 2017: BlackBerry KEYone (Mercury) e lansat oficial, vine cu tastatura full QWERTY îşi preţ de 600 de euro în Europa

2.898 ori
<b>MWC 2017: BlackBerry KEYone (Mercury) e lansat oficial, vine cu tastatura full QWERTY îşi preţ de 600 de euro în Europa</b>După o prezentare hands on la CES 2017, BlackBerry Mercury a mai primit câteva scăpări, iar numele său comercial a apărut în ultimele zile: BlackBerry KEYone. Aflaţi că smartphone-ul a devenit oficial cu ocazia lui MWC 2017, fiind lansat în Barcelona şi..

După o prezentare hands on la CES 2017, BlackBerry Mercury a mai primit câteva scăpări, iar numele său comercial a apărut în ultimele zile: BlackBerry KEYone. Aflaţi că smartphone-ul a devenit oficial cu ocazia lui MWC 2017, fiind lansat în Barcelona şi urmând să vină în Europa cu preţ de 600 de euro.

Realizat de către chinezii de la TCL, acest terminal rulează Android 7.1 Nougat şi măsoară 9.4 mm în grosime. Cântăreşte 180 de grame şi vine cu un ecran de 4.5 inch amplasat deasupra unei tastaturi QWERTY cu suport pentru gesturi touch. Aceeaşi tastatură are un buton Space care integrează şi un scanner de amprente.

Iată cum arată lista de specificaţii a noului venit:

  • Display: 4.5 inch inch IPS LCD, 1620 x 1080 pixeli, 3:2
  • Procesor: Qualcomm Snapdragon 625
  • RAM: 3 GB
  • Camera: principală - 12 MP; frontală - 8 MP
  • Stocare: 32 GB, slot microSD
  • Baterie: 3505 mAh, suport Quick Charge 3.0

Camera principală are aceleaşi senzor ca şi cel de pe Google Pixel şi suporta captura video 4K. Tastatura vine cu funcţii personalizabile şi posibilitate de a face swipe pe taste pentru un input predictiv mai reuşit. KEYone plusează şi la extra securitate, având un OS protejat peste medie faţă de un terminal Android standard. La bord se afla aplicaţia de securitate DTEK, iar un alt trademark BB este serviciul BlackBerry Hub, care adună laolaltă mesaje, mailuri, social media şi altele de gen.

Aplicaţia de securitate DTEK poate fi setată pe un standard mai strict, unul mai relaxat, totul în funcţie de situaţia în care vă aflaţi. Cât despre design, acest terminal are un spate soft touch, iar tastatura are o ergonomie deosebită. Terminalul ar avea şi un panou de ecran ce poate face faţă unui impact şi vine cu rama din aluminiu.

TCL promite o zi întreagă de utilizare a bateriei aici, iar folosind tehnologia Quick Charge se ajunge la 50% încărcare în doar 36 de minute. Telefonul e compatibil cu reţelele din America de Nord, dar va avea şi o versiune pentru Europa, Africa şi Orientul Mijlociu. BlackBerry KEYone va sosi în magazine în aprilie şi va costa 600 de euro în Europa.

Revenim cu hands on de la MWC 2017 zilele următoare!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×