MWC 2018: Ulefone T2 Pro prezentare hands-on: telefonul cu cele mai înguste muchii de ecran văzute la Mobilissimo.ro (Video)

3.699 ori
<b>MWC 2018: Ulefone T2 Pro prezentare hands-on: telefonul cu cele mai înguste muchii de ecran văzute la Mobilissimo.ro (Video)</b>În periplul nostru pe la standurile de la MWC 2018 ne-a furat privirea un telefon Ulefone. E vorba despre Ulefone T2 Pro, care e mai aproape de tabletă, decât de un smartphone clasic. Are cele mai înguste muchii ale ecranului văzute de mine şi primeşte..

În periplul nostru pe la standurile de la MWC 2018 ne-a furat privirea un telefon Ulefone. E vorba despre Ulefone T2 Pro, care e mai aproape de tabletă, decât de un smartphone clasic. Are cele mai înguste muchii ale ecranului văzute de mine şi primeşte un hands on mai jos.

Anunţat in ultimele zile şi pregătit pentru lansare în trimestrul 2, acest mega phablet inaugurează procesorul MediaTek Helio P70 (octa-core). Vine cu un ecran gigantic de 6.7 inch cu aspect 19:9, rezoluţie Full HD+ şi deja celebrul decupaj pentru camera frontală, difuzor pentru convorbiri şi senzori. Are 8 GB RAM, 128 GB stocare şi o cameră duală în spate, cu senzori de 21 şi 13 MP.

Pentru selfie avem o cameră de 16 MP. Imersivitatea e aspectul cheie aici şi aş da vizionarea de seriale pe orice tabletă pe utilizarea acestui device cu acest scop. Nici bateria de 5000 mAh nu sună rău şi apreciez că debutează cu Android 8.1 Oreo la bord. Fabricat din sticlă şi metal, phablet-ul are un spate acoperit cu sticlă, o rama din aluminiu şi un panou frontal uşor curbat pe margini.

Urmând moda actuală, telefonul renunţă la jackul audio şi se axează doar pe USB Type-C. Ceea ce vedeţi în acest clip e doar un prototip de test, deci mai pot exista modificări pe varianta finală. Nu avem preţ, dar estimez că va fi undeva la 400 de euro, poate cu puţin noroc chiar 300.

Prezentare Ulefone T2 Pro

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×