MWC 2019: Aşa arată prototipul de telefon OnePlus 5G; Conexiunea la cloud gaming nu convinge încă

Autor:  | Publicat în:  OnePlus 1.302 ori
<b>MWC 2019: Aşa arată prototipul de telefon OnePlus 5G; Conexiunea la cloud gaming nu convinge încă</b>OnePlus a promis ceva special pentru MWC 2019 şi a livrat acel "ceva" sub forma telefonului OnePlus 5G, prototip expus la standul Qualcomm. Device-ul a promovat pe ideea streaming-ului de jocuri direct din cloud.

OnePlus a promis ceva special pentru MWC 2019 şi a livrat acel "ceva" sub forma telefonului OnePlus 5G, prototip expus la standul Qualcomm. Device-ul a promovat pe ideea streaming-ului de jocuri direct din cloud.

Nu orice jocuri, ci chiar Ace Combat 7, lansat pe PlayStation 4 la început de an. Din păcate telefonul era ascuns într-un cub din plastic, care nu te lasă să îl mânuieşti. Era şi conectat la o staţie baza 5G cu conexiune mmWave, versiunea de 5G axată pe un throughput mai mare, dar sacrificând raza de acoperire. Am aflat recent că OnePlus îşi va aduce telefoanele 5G în Europa prin operatorul finlandez Elisa şi cel britanic EE.

OnePlus 5G

OnePlus a menţionat la MWC că telefonul atinge o viteză maximă de 500 Mbps deocamdată, iar demonstraţia aferentă a implicat un stream HD la 60 FPS (care folosea totuşi doar vreo 15 Mbps). OnePlus a confirmat că telefonul sau 5G vine cu procesor Snapdragon 855 şi că ar costa cu 200, maxim 300 de dolari mai mult faţă de un device 4G.

La MWC se putea vedea pe terminal un live stream cu jocul Ace Combat 7 via Shadow, o platformă de cloud gaming cu suport cross platform. Cei de la The Verge s-au putut juca pe telefon de la distanţă folosind un controller de Xbox One conectat la Bluetooth. Din păcate a fost semnalat mult lag, pentru că erau şi multe workaround-uri puse la treabă. Totul pare în fază de concept, deci nu suntem încă în epoca în care îţi iei jocul de PS4 cu tine pe telefon jucându-l prin streaming 5G din cloud.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×