MWC 2019: Oppo oferă detalii despre camera cu zoom lossless 10X, primul telefon 5G; Inovaţia vine în T2 2019

1.105 ori
<b>MWC 2019: Oppo oferă detalii despre camera cu zoom lossless 10X, primul telefon 5G; Inovaţia vine în T2 2019</b>La începutul acestui an Oppo prezenta camera cu zoom hibrid 10X şi discuta despre obţinerea unui zoom lossless 10X pe telefoane pe viitor. Acum în cadrul unei conferinţe de la MWC 2019 a prezentat inovaţia sa pentru 2019, cu accent pe conectivitatea 5G şi

La începutul acestui an Oppo prezenta camera cu zoom hibrid 10X şi discuta despre obţinerea unui zoom lossless 10X pe telefoane pe viitor. Acum în cadrul unei conferinţe de la MWC 2019 a prezentat inovaţia sa pentru 2019, cu accent pe conectivitatea 5G şi evident cameră. Aveţi înregistrarea conferinţei mai jos, dar şi detalii.

MWC 2019: Oppo oferă detalii despre camera cu zoom lossless 10X, primul telefon 5G; Inovaţia vine în T2 2019

Evenimentul a fost unul pre MWC, Oppo furând startul pentru că de abia mâine încep conferinţele şi lansările. Firma chineză a prezentat un modul triplu de cameră, cu un senzor principal de 48 de megapixeli, secundar de 16 megapixeli şi o a treia cameră telephoto cu zoom lossless/hibrid 10X. Oppo afirmă că această cameră suportă lungime focală între 16 mm şi 160 mm.

Secretul pentru a atinge un zoom aşa impresionant este utilizarea unei prisme şi a unei soluţii periscop, care au fost aplicate şi la zoom-ul optic 5X. Acum tehnologia este asociată unei camere cu obiectiv telephoto. Chinezii au integrat şi stabilizare optică pentru camera principală şi cea telephoto. Obiectivul telephoto are două lentile optice "D Cut" aranjate într-un design periscopic, reducând grosimea modulului. Dacă se folosea designul clasic, camera ar fi avut o grosime de 15 mm. Aşa se ajunge la doar 6.76 mm pentru modul.

MWC 2019: Oppo oferă detalii despre camera cu zoom lossless 10X, primul telefon 5G; Inovaţia vine în T2 2019

Cele două motoraşe de autofocalizare se afla în acelaşi modul, atât pentru camera principală, cât şi pentru cea ultra wide angle. Producţia în masă a modulului a început deja. Capacitatea de zoom 10X va apărea pe un telefon flagship viitor, care va debuta în trimestrul 2 din 2019, deci nu mai avem mult de aşteptat. 

Oneplu exemplu de zoom avansat 10X în poză de mai sus

Avem şi un exemplu de zoom avansat 10X în poză de mai sus, postata pe Facebook de Andrei, căruia îi mulţumim.

Oppo a adus în Barcelona la MWC şi primul său telefon 5G. Din păcate despre acesta nu ştim mare lucru, în afara faptului că are un breton, procesor Snapdragon 855. Deocamdată Oppo colaborează cu operatorii Optus, Singtel şi Swisscom Telstra pentru a aduce pe piaţa produsul.

Video conferința „OPPO Innovation Event 2019”:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×