MWC 2019: TCL prezintă 3 formaturi de terminale pliabile în Barcelona: tableta, “portofel” si pliabil vertical

807 ori
<b>MWC 2019: TCL prezintă 3 formaturi de terminale pliabile în Barcelona: tableta, “portofel” si pliabil vertical</b>Ştiam deja că TCL, deţinătorul brandurilor Alcatel şi BlackBerry a brevetat câteva tipuri de pliabile în ultima vreme şi că le va aduce la MWC 2019. Ei bine, iată câteva concretizându-se azi, după cum vedeţi mai jos.

Ştiam deja că TCL, deţinătorul brandurilor Alcatel şi BlackBerry a brevetat câteva tipuri de pliabile în ultima vreme şi că le va aduce la MWC 2019. Ei bine, iată câteva concretizându-se azi, după cum vedeţi mai jos.

TCL se lăudase că a pregătit telefoane pliabile, tablete pliabile şi chiar un ceas-brăţară, care se mulează pe mână. Ceea ce vedem aici este o tabletă cu format de Nintendo DS să zicem şi cu 4 camere la exterior. Structura nu e chiar foarte diferită de Galaxy Fold şi văd că avem un exterior minimalist, pe care este proiectată oră sau notificări sub formă de puncte.

Balamaua folosită aici se numeşte DragonHinge, iar ecranul în format tabletă are 7.2 inch şi rezoluţie Quad HD. Mai sunt şi două device-uri care s pliază pe lateral, cu ecran extern şi tot cu 4 camere în spate. Ele au screen to body ratio de 90% sau peste şi arată ca un portofel când sunt îndoite. Vedem şi un pliabil pe verticală, ce aminteşte de un LG sau un Moto RAZR 2019. Atunci când acesta este pliat el lasă o parte din ecran la vedere, probabil pentru notificări, ca un ecran secundar.

Aşteptăm şi preţuri şi data de lansare şi probabil le vedem rebranduite BlackBerry şi Alcatel.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×