BOE prezintă un nou tip de ecran pliabil, care face trecerea foarte lin între format telefon şi tabletă

1.919 ori
<b>BOE prezintă un nou tip de ecran pliabil, care face trecerea foarte lin între format telefon şi tabletă</b>În general e greu să ţii minte pe de rost numele tuturor companiilor care furnizează componente pentru marii producători de telefoane, dar unii îţi rămân în memorie pentru realizările lor. Spre exemplu am ţinut minte de toamna trecută că BOE a furnizat..

În general e greu să ţii minte pe de rost numele tuturor companiilor care furnizează componente pentru marii producători de telefoane, dar unii îţi rămân în memorie pentru realizările lor. Spre exemplu am ţinut minte de toamna trecută că BOE a furnizat panourile de display bune pentru Huawei Mate 20 Pro, iar LG Display unele cu defecte. Tot BOE ne propune acum un nou format de ecran pliabil.

Prezentarea acestui panou s-a făcut în cadrul unei conferinţe organizate în China recent. Acolo BOE a prezentat propria versiune de panou pliabil şi flexibil în zona mediană. Se poate plia pe mijloc şi să transforme o tabletă în telefon şi viceversa foarte uşor. Interfaţa ar urma să se adapteze la această transformare.

BOE prezintă un nou tip de ecran pliabil, care face trecerea foarte lin între format telefon şi tableta

2019 va fi anul pliabilelor, judecând şi numai după scăpările din ultima vreme şi după sumedenia de brevete din a doua parte a lui 2018. Microsoft a fost prima cu aşa ceva, cu brevete asociate unui succesor spiritual pentru Courier si Andromeda. Apoi au început să apară brevetele pentru pliabilul Samsung, cel LG, Huawei, Oppo.

Până şi OnePlus pregăteşte ceva de gen. ZTE a dat startul cu Axon M, Samsung a prezentat un prototip la SDC 2018, iar Xiaomi a scăpat ceva similar recent. Văzând ce a prezentat BOE aici, bazat pe tehnologie OLED aparent nu pot să nu me gândesc că un panou de gen ar ajunge pe un Huawei Mate 30 Fold la toamnă. Sunt şi neajunsuri, precum muchiile groase de sus şi jos, dar la prima vedere prototipul arata mai bine decât ce a prezentat Samsung în noiembrie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×