MWC Barcelona 2012: Acer Liquid Glow - primele informații

1.090 ori
<b>MWC Barcelona 2012: Acer Liquid Glow - primele informații</b>A fost anunțat un smarphone pentru MWC 2012 din partea Acer. Are un ecran de 3.7 inch, cameră de 5 Megapixeli, rulează Android 4.0 Ice Cream Sandwich și dispune de conectivitate NFC. Va fi disponibil din această vară. Nu se cunosc restul de...

A fost anunțat un smarphone pentru MWC 2012 din partea Acer. Are un ecran de 3.7 inch, cameră de 5 Megapixeli, rulează Android 4.0 Ice Cream Sandwich și dispune de conectivitate NFC.

Va fi disponibil din această vară. Nu se cunosc restul de informații: procesor, tip de tehnologie utilizată în cazul display-ului, rezoluția. Cu siguranță că Acer va avea o întreagă linie de telefoane și tablete pentru 2012.

Este interesant cum sunt păstrate și butoanele capacitive de la bază, deși credeam că odată cu lansarea Android 4.0 și a telefonului Samsung Galaxy Nexus vor deveni doar amintire. Acer a dispus chiar patru la baza display-ului de 3.7 inch. Sunt curios ce procesor vor utiliza. Android 4.0 a fost anunțat până acum doar pe telefoan dual-core, cu excepția numită Samsung Nexus S care l-a primit sub formă de update.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×