MWC Barcelona 2012: Acer Liquid Glow - primele informații

Autor:  | Publicat în:  Acer 1.060 ori
<b>MWC Barcelona 2012: Acer Liquid Glow - primele informații</b>A fost anunțat un smarphone pentru MWC 2012 din partea Acer. Are un ecran de 3.7 inch, cameră de 5 Megapixeli, rulează Android 4.0 Ice Cream Sandwich și dispune de conectivitate NFC. Va fi disponibil din această vară. Nu se cunosc restul de...

A fost anunțat un smarphone pentru MWC 2012 din partea Acer. Are un ecran de 3.7 inch, cameră de 5 Megapixeli, rulează Android 4.0 Ice Cream Sandwich și dispune de conectivitate NFC.

Va fi disponibil din această vară. Nu se cunosc restul de informații: procesor, tip de tehnologie utilizată în cazul display-ului, rezoluția. Cu siguranță că Acer va avea o întreagă linie de telefoane și tablete pentru 2012.

Este interesant cum sunt păstrate și butoanele capacitive de la bază, deși credeam că odată cu lansarea Android 4.0 și a telefonului Samsung Galaxy Nexus vor deveni doar amintire. Acer a dispus chiar patru la baza display-ului de 3.7 inch. Sunt curios ce procesor vor utiliza. Android 4.0 a fost anunțat până acum doar pe telefoan dual-core, cu excepția numită Samsung Nexus S care l-a primit sub formă de update.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×