Evolio Evotab 2 Unboxing - scoatem din cutie tableta românească cu prețul cel mai accesibil (Video)

2.125 ori
<b>Evolio Evotab 2 Unboxing - scoatem din cutie tableta românească cu prețul cel mai accesibil (Video)</b>Evolio Evotab 2 versus Allview Alldro Speed este un duel între tablete autohtone care se desfășoară de ceva vreme. Toată lumea vrea să afle care model este mai bun, care preț este mai avantajos și ce putem alege. Dacă lui Allview Alldro Speed...

Evolio Evotab 2 versus Allview Alldro Speed este un duel între tablete autohtone care se desfășoară de ceva vreme. Toată lumea vrea să afle care model este mai bun, care preț este mai avantajos și ce putem alege. Dacă lui Allview Alldro Speed i-am făcut deja recenzia, a venit acum rândul lui Evolio Evotab 2 să ajungă la noi pentru teste, iar rezultatul este deocamdată un unboxing.

încep prin a vă cere scuze pentru calitatea filmării, deoarece camera noastră se află la Mobile World Congress 2012 în Barcelona și a trebuit să apelăm la o alternativă. Revenind la tabletă, ea este un device alb, cu ecran de 7 inch, procesor single core de 1 GHz, 512 MB RAM și rezoluție de 480 x 800 pixeli. Terminalul nu vine cu camera, măsoară 11 mm în grosime, cântărește 360 de grame și are un look care îmi amintește de de un e-reader mai degrabă decât de o tabletă.

în cutia lui Evotab 2 găsim încărcătorul, un manual, cablul USB și o pereche de căști. Tableta rulează Android 2.3 Gingerbread cu un skin care îl face să semene leit cu Honeycomb și culmea, OS-ul se comportă chiar bine, cel puțin la prima atingere. în următoare zile vom încerca să deslușim dacă această tabletă cu prețul între 500 și 600 de lei (preț recomandat de 570 de lei, dar există și magazine care o vandla 520 de exemplu) are ceva în plus față de rivalii de la Allview.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×