Unele telefoane Sony Ericsson Xperia deblocate pot primi Android 4.0 acum - beta (Video)

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 1.288 ori
<b>Unele telefoane Sony Ericsson Xperia deblocate pot primi Android 4.0 acum - beta (Video)</b>Ca și în cazul norocoșilor care au primit Android 4.0 pe HTC Sensation și Sensation XE, există câțiva astfel de fericiți și în tabăra Sony Ericsson. Este vorba despre posesorii de modele Xperia deblocate, care ar putea avea acces la Android 4.0...

Ca și în cazul norocoșilor care au primit Android 4.0 pe HTC Sensation și Sensation XE, există câțiva astfel de fericiți și în tabăra Sony Ericsson. Este vorba despre posesorii de modele Xperia deblocate, care ar putea avea acces la Android 4.0 beta ROM foarte curând.

Vă reamintesc că în decembrie Sony a lansat un ROM alpha cu Ice Cream Sandwich inclus și a cerut comunității de dezvoltatori să îl preia și să ajute la procesul de testare. De apreciat aici inițiativa companiei japoneze, care nu se sfiește să ceară ajutorul comunității de dezvoltatori pentru a crea un software mai bun. Acum au venit și rezultatele, iar Sony are un update pentru ROM-ul ICS, ajuns în faza beta. Acesta este compatibil cu modele precum Sony Xperia Ray, Xperia Arc S și Xperia Neo V.

Sony afirmă că dorește feedback fie prin intermediul unui sondaj sau prin comentariile de pe forumul XDA Developers. Evident, nu primiți Android 4.0 stock, ci cu interfața Sony aplicată peste. Aceste release adaugă și o opțiune pentru accesarea camerei din ecranul de blocare al telefonului. Mi se pare că există o modificare și la tastatură, care pare mai comodă acum, cum se vede în clipul din acest articol. Mai sunt implementate și deblocarea facială, iar modemul GSM și funcția radio FM au primit recertificarea, deci sunt disponibile în acest software.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×