MWg se intoarce triumfal in Europa cu telefoanele Zinc II si Atom V

Autor:  | Publicat în:  O2 1.637 ori
<b>MWg se intoarce triumfal in Europa cu telefoanele Zinc II si Atom V</b>Probabil cunoasteti numele companiei MWg drept filiala asiatica a celor de la O2, care acum a renascut sub alta conducere, fiind achizitionata de catre retailerul Expansys. Firma rezultata va organiza un eveniment la inceputul lunii mai, in cadrul caruia...

Probabil cunoasteti numele companiei MWg drept filiala asiatica a celor de la O2, care acum a renascut sub alta conducere, fiind achizitionata de catre retailerul Expansys.

Firma rezultata va organiza un eveniment la inceputul lunii mai, in cadrul caruia va lansa noile sale smartphone-uri, Zinc II si Atom V, pe care vi le prezentam intr-un articol anterior. De vreme ce piata terminalelor Windows Mobile este atat de aglomerata nu este foarte clar felul in care MWg se va diferentia de rivalii sai, dar poate incarcarea wireless ii va salva pe acesti temerari. Va reamintim ca Mobile & Wireless Group (MWg) si Mobile & Wireless Group colaboreaza pentru a dezvolta o tehnologie bazata pe incarcarea wireless.

Inainte ca O2 Asia sa devina MWg, smartphone-urile sale, Xda Atom si Xda Zinc erau disponibile oficial in Asia, cu unele exceptii, in cazul carora O2 introducea unul dintre terminale si in Marea Britanie sau Germania. Acum ca MWg nu mai apartine celor de la O2 sau celor de la Telefonica vom vedea o replica a companiei fata de fosta sa firma "mama". CEO-ul companiei, Mark Billington va tine un discurs in cadrul caruia vor fi lansate smartphone-urile anterior mentionate, dar si prezentate strategiile si obiectivele companiei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×