Associated Press va lansa un serviciu de stiri pentru iPhone

785 ori
<b>Associated Press va lansa un serviciu de stiri pentru iPhone</b>In acest an 2008 al tehnologiilor avansate si al iPhone-ului este deja evident ca ziarele incep sa piarda teren in fata editiilor electronice. In ciuda declinului tirajelor, Associated Press are o solutie, care se bazeaza exclusiv pe iPhone. Agentia de...

In acest an 2008 al tehnologiilor avansate si al iPhone-ului este deja evident ca ziarele incep sa piarda teren in fata editiilor electronice. In ciuda declinului tirajelor, Associated Press are o solutie, care se bazeaza exclusiv pe iPhone.

Agentia de presa planuieste sa lanseze un serviciu de stiri numit Mobile News Network, acesta urmand sa prezinte articole din ziarele locale din SUA, dar si stiri nationale si internationale provenite de la Associated Press. Veniturile din reclame vor fi impartite si, desi a fost creat special pentru iPhone, serviciul va fi disponibil si pe alte smartphone-uri. Stim deja ca BBC are planuri similare in Marea Britanie si se pare ca astfel semnam inca o data "actele de deces" ale publicatiilor de hartie.

Poate e-paper-ul sa fie o solutie pentru nostalgici, caci cu siguranta viitorul este definit de pagini web, display-uri, rezolutii si pixeli, modul ideal de a livra informatii rapid si convenabil. Nostalgicii vor fi cu siguranta socati de astfel de vesti, dar putem lasa tirajele si numarul de ziare vandute sa vorbeasca de la sine, confirmand popularitatea portalelor de stiri si a editiilor online a publicatiilor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×