MyVodafone iti aduce premii de Craciun

Autor:  | Publicat în:  Vodafone 1.767 ori
<b>MyVodafone iti aduce premii de Craciun</b>Daca ideea celor de la Vodafone de a va premia pentru planurile dumneavoastra pentru 2010 nu vi se pare interesanta, aflati ca mai exista un concurs la care puteti lua parte, tot cu ocazia sarbatorilor. Tot ce trebuie sa faceti este sa va logati cel putin...

Daca ideea celor de la Vodafone de a va premia pentru planurile dumneavoastra pentru 2010 nu vi se pare interesanta, aflati ca mai exista un concurs la care puteti lua parte, tot cu ocazia sarbatorilor. Tot ce trebuie sa faceti este sa va logati cel putin o data in contul dumneavoastra MyVodafone in perioada 9 decembrie 2009 - 3 ianuarie 2010.

Daca va veti loga, veti fi inscris automat in tragerea la sorti pentru castigarea marelui premiu: un numar de aur (de forma 07XX YYY XXX), plus un abonament gratuit Vodafone pe un an plus un telefon Nokia N97. Va puteti inscrie la concurs aici, iar regulile le aflati de aici.

Telefonul ce poate fi castigat este un N97 White, iar abonamentul disponibil ca premiu este unul pe 12 luni, cu 3000 de minute nationala si 3000 de SMS-uri pe luna. Valoarea totala a premiului este de 2195 EURO.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×