"Drumul secret al lui iPhone catre Romania" - interviu cu Orange Romania

2.244 ori
<b>"Drumul secret al lui iPhone catre Romania" - interviu cu Orange Romania</b>Daca v-ati intrebat vreodata care este motivul pentru care iPhone 3GS costa cat costa, sau de ce stocurile de handseturi Apple se epuizeaza atat de rapid in Romania, iata ca acum avem o parte din raspunsuri pentru dumneavoastra. Dan Paul, organizator al...

Daca v-ati intrebat vreodata care este motivul pentru care iPhone 3GS costa cat costa, sau de ce stocurile de handseturi Apple se epuizeaza atat de rapid in Romania, iata ca acum avem o parte din raspunsuri pentru dumneavoastra. Dan Paul, organizator al “Intilnirii Utilizatorilor de iPhone din Romania” a obtinut un interviu cu Mihnea Serbu, de la Orange Romania.

Mihnea Serbu s-a ocupat cu aducerea iPhone in Romania, iar Dan Paul este o cunostiinta mai veche a Mobilissimo.ro, deoarece redactorii nostri s-au intalnit cu el la lansarea lui iPhone 3GS din august. Interviul cu Mihnea Serbu a fost realizat pentru boio.ro, blogul lui Adrian Boioglu (expert in ce priveste iPhone-ul), caruia i-am luat un interviu cu 2 ani in urma.

O privire rapida asupra acestui interviu dezvaluie o atitudine deschisa a reprezentatului Orange, dar si diplomatie si raspunsuri evazive. Aflam, spre exemplu ca unul din motivele pentru care publicul nu s-a inghesuit sa cumpere un iPhone 3GS in noaptea lansarii este faptul ca exista numeroase produse ale rivalilor care copiaza tehnologia Apple, astfel ca utilizatorii au avut si alte optiuni.

Acelasi interviu ne prezinta procesul prin care iPhone-ul a ajuns la noi in tara, cu negocierile grupului France Telecom cu Apple si toate mutarile necesare. Aflam si ca oficialul Orange Romania considera atat lansarea lui iPhone 3G, cat si cea a lui 3GS un succes si ca vanzarile au mers bine atat in 2008, cat si 2009, dar fara cifre oficiale care sa sustina aceasta afirmatie.

Mihnea Serbu a mentionat ca Orange ia in calcul si oferirea lui iPhone in rate, desi prima optiune ramane cea pe baza de contract/abonament. Din pacate problema cu stocul de terminale Apple nu a fost prea bine tratata in acest interviu, ea fiind ocolita si se pare ca totusi modelul iPhone 3G de 8 GB inca se afla la vanzare prin Orange, in cazul in care va intrebati.

Interviul complet se afla aici si puteti comenta asupra sa in sectiunea de "Comentarii" de mai jos.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×