Telefoanele BlackBerry, vanzari cu 50% mai mari in 2009 in Romania

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 2.175 ori
<b>Telefoanele BlackBerry, vanzari cu 50% mai mari in 2009 in Romania</b>Desi iPhone-ul a mers destul de bine in Romania in ultimii 2 ani, nici brandurile concurente nu s-au lasat mai prejos, astfel ca aflam via Ziarul Financiar ca in 2009 s-au vandut cu 50% mai multe BlackBerry-uri decat in 2008. &nbsp; &nbsp; Informatia vine...

Desi iPhone-ul a mers destul de bine in Romania in ultimii 2 ani, nici brandurile concurente nu s-au lasat mai prejos, astfel ca aflam via Ziarul Financiar ca in 2009 s-au vandut cu 50% mai multe BlackBerry-uri decat in 2008.

Informatia vine de la Razvan Sturza, M2M Proposition Manager la Orange Romania. Aparent, rata de crestere a vanzarilor acestor terminale este de aproximativ 55% pe an, afirma Claudia Ivan, Senior Product Manage, Mobile Data la Vodafone Romania, pentru ZF. Operatorii de top pe plan local, Orange si Vodafone comercializeaza handseturi produse de canadienii de la Research in Motion (seria BlackBerry) inca din 2005, atingand un total de 50.000 de clienti la inceputul lui 2009.

E posibil ca acest numar sa fie acum 70.000 si sa se transforme in 100.000, mai ales ca din aceasta luna si Cosmote vinde telefoane BlackBerry. Un motiv in plus ca numarul de clienti sa creasca sunt si noile modele, cum ar fi BlackBerry 8520, care are uriasul avantaj al pretului accesibil. Retineti si faptul ca pentru a accesa solutile de email mobil BlackBerry, clientii trebuie sa activeze o optiune de date speciala, prin intermediul unuia dintre marii operatori locali.

Cea mai ieftina optiune BlackBerry este cea Orange, care include un trafic lunar de 400 KB si costa 5.9 euro. Urmatoarea optiune a acestui operator costa 9.5 euro si ofera clientilor 1 MB de trafic de date. Vodafone si Cosmote ofera ca optiune ieftina BlackBerry o varianta de 10.7 euro, cu trafic inclus de 5 MB pe luna. Din pacate aflam si ca romanii platesc cel mai mult din aceasta zona a Europei pentru 1 MB de date pe BlackBerry.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×