Nanu, o nouă aplicație ce promite apeluri gratuite pe fix și mobil

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii 1.746 ori
<b>Nanu, o nouă aplicație ce promite apeluri gratuite pe fix și mobil</b>Recent, am descoperit prin intermediul manafu.ro o nouă aplicație foarte atractivă, aplicație numită Nanu. Rolul acestei aplicații este de a oferi utilizatorilor apeluri gratuite atât pe mobil, cât și pe fix. Deși pentru moment, Nanu...

Recent, am descoperit prin intermediul manafu.ro o nouă aplicație foarte atractivă, aplicație numită Nanu. Rolul acestei aplicații este de a oferi utilizatorilor apeluri gratuite atât pe mobil, cât și pe fix. Deși pentru moment, Nanu funcționează doar pentru terminalele Android, există promisiunea ca în curând vom beneficiem și de aplicații iOS, respectiv Windows Phone.

​

Aflăm că spre deosebire de aplicații populare ca Skype sau Viber, aceasta nu are nevoie de o conexiune rapidă la internet, funcționând la parametrii normali chiar și pe o rețea 2G. De asemenea, utilizatorii Nanu vor putea realiza apeluri și către device-uri non-nanu (rețele fixe).

Pentru ca dezvoltatorul aplicației să poată oferi toate aceste apeluri gratuite, înainte de fiecare convorbire, utilizatorii vor fi nevoiți să asculte o scurtă reclamă. în timp ce apelurile către device-uri ce au aplicația Nanu instalată sunt nelimitate, apelurile către terminale non-nanu sunt limitate la doar 15 minute pentru primii 1 milion de clienți. Puteți afla mai multe de aici, sau descărca aplicația de pe Google Play.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×