Utok 5008 unboxing: smartphone octa core accesibil, cu carcasă subțire, pachet de servicii atractiv (Video)

1.785 ori
<b>Utok 5008 unboxing: smartphone octa core accesibil, cu carcasă subțire, pachet de servicii atractiv (Video)</b>Utok 5008 este cel mai nou smartphone octa core testat la Mobilissimo.ro, iar el este scos din cutie în clipul de mai jos. Acesta este unul dintre cele mai accesibile modele 8 core de pe piață și un telefon care vine cu servicii atractive asociate, de...

Utok 5008 este cel mai nou smartphone octa core testat la Mobilissimo.ro, iar el este scos din cutie în clipul de mai jos. Acesta este unul dintre cele mai accesibile modele 8 core de pe piață și un telefon care vine cu servicii atractive asociate, de la Zonga la Seenow și Elefant cu ebookuri incluse.

Terminalul costă 999 lei, a fost lansat în iunie și pe site-ul Utok.com e oferit la pachet cu un SIM prepay Orange de 5 euro. Acest device are un design atractiv, rulează Android 4.2 și include un procesor octacore Mediatek 6592 de 1.7 GHz. Avem la dispoziție un GPU quad core Mali 450, un display 720p de 5 inch (IPS), 2 GB RAM DDR3 și 8 GB memorie internă, plus slot microSD.

Utok 5008 unboxing: smartphone octa core accesibil, cu carcasa subțire, pachet de servicii atractiv (Video)

Utok 5008 folosește o cameră de 8 megapixeli în spate și una frontală de 5 MP, iar dotările sale mai includ și GPS, Bluetooth, NFC și WiFi, plus o baterie de 2500 mAh. Handsetul măsoară doar 7.1 mm în grosime, fiind deci mai subțire decât un iPhone, iar greutatea este de 137 de grame. și căștile sale sunt destul de arătoase și vă reamintesc că acest model Utok va aduce la pachet 1 lună de acces full la Zonga, o lună de acces SeeNow și 100 de cărți în Elefant.

Incarcatorul acestui smartphone are un output de 1000 mA.  Revenim cu un review in curand! [FORUM]

UTOK 5008 prețuri actualizate:

Utok 5008 unboxing

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×