Nautiz X5, un terminal Windows Mobile super rezistent, prezentat la CeBIT 2009

2.126 ori
<b>Nautiz X5, un terminal Windows Mobile super rezistent, prezentat la CeBIT 2009</b>Odata cu debutul lui CeBIT 2009 au inceput sa apara si noi handseturi, prezentate in cadrul acestui show si desi ele nu sunt la fel de surprinzatoare ca si cele de la Mobile World Congress, unele merita atentia noastra. Nautiz X5 este un handset Windows...

Odata cu debutul lui CeBIT 2009 au inceput sa apara si noi handseturi, prezentate in cadrul acestui show si desi ele nu sunt la fel de surprinzatoare ca si cele de la Mobile World Congress, unele merita atentia noastra. Nautiz X5 este un handset Windows Mobile deosebit de rezistent la socuri, nisip, praf si conditii meteo potrivnice.

Telefonul este produs de Handheld Europe, ruleaza Windows Mobile 6.1 si poate infrunta temperaturi de -20, pana la +55 grade Celsius, supravietuind si unei caderi de la maxim 1.8 metri. Smartphone-ul X5 vine cu un procesor Marvell PXA320 Xscale de 806 MHz, o baterie de 4400 mAh si un chip GPS SiRF Star II cu InstantFix II.

Pe lista sa de specificatii se mai afla conectivitatea GSM/EDGE si UMTS/HSDPA, un display touchscreen TFT de 3.5 inchi (480 x 640 pixeli), conectivitate WiFi, Bluetooth 2.0 cu EDR si o camera de 3 megapixeli cu autofocus si blitz LED. De mentionat este si prezenta unei memorii destul de impresionante pe acest telefon, 256 MB RAM, 512 MB memorie flash, plus faptul ca terminalul vine cu un scanner laser de coduri de bare.

Nautiz X5

Daca doriti sa vedeti telefonul in actiune, puteti arunca o privire asupra lui la Hanovra, in Germania, la standul CeBIT care il gazduieste.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×