HTC Magic, surprins in mana lui Arnold Schwarzenegger

2.813 ori
<b>HTC Magic, surprins in mana lui Arnold Schwarzenegger</b>Cel mai nou terminal HTC dotat cu OS-ul Android, Magic a fost fotografiat in mana lui Arnold Schwarzenegger, care promoveaza acest handset, sau poate noul Terminator, desi Arnie nu joaca in acest film. Varianta lui HTC Magic pe care o vedeti in mana...

Cel mai nou terminal HTC dotat cu OS-ul Android, Magic a fost fotografiat in mana lui Arnold Schwarzenegger, care promoveaza acest handset, sau poate noul Terminator, desi Arnie nu joaca in acest film.

Varianta lui HTC Magic pe care o vedeti in mana guvernatorului de California este un prototip de pre-productie, acelasi pe care l-am vazut la Mobile World Congress 2009, in Barcelona. Cum ne dam seama de acest lucru? Ei bine, aceasta unitate foloseste vechiul design, iar daca tot suntem carcotasi, observati cat de incantat este Arnold de playerul video al lui Magic.

Noul terminal vine cu aplicatia video preinstalata si ne intrebam daca Arnold face reclama lui HTC Magic, atunci cine ar fi potrivit pentru a tine in mana urmatorul iPhone, zambind? Poate Christian Bale, noul star al seriilor Terminator si Batman?

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×