Nav N Go lanseaza iGO Amigo, solutia navigationala in varianta pentru Android

Autor:  | Publicat în:  Software 3.112 ori
<b>Nav N Go lanseaza iGO Amigo, solutia navigationala in varianta pentru Android</b>Disponibil deja in versiunea Windows Mobile si cea pentru iPhone, softul navigational iGO Amigo a fost recent anuntat oficial, in varianta pentru terminalele Android de catre producatorul sau Nav N Go. Va informam pentru prima oara despre aceasta...

Disponibil deja in versiunea Windows Mobile si cea pentru iPhone, softul navigational iGO Amigo a fost recent anuntat oficial, in varianta pentru terminalele Android de catre producatorul sau Nav N Go. Va informam pentru prima oara despre aceasta versiune, cu cateva saptamani in urma, aici.

Mutarea pare una logica, avand in vedere popularitatea crescuta a handseturilor ce ruleaza Android, in frunte cu Motorola Droid, care se vinde foarte bine in ultima vreme. Aplicatia iGO Amigo va oferi suport pentru navigare turn by turn, servicii bazate pe locatie si va folosi o tehnologie de vizualizare 3D greu de egalat chiar si de rivalii cu nume mare de pe piata sistemelor navigationale.

Popularitatea smartphone-urilor cu GPS la bord creste vanzarile de solutii navigationale, conform celor de la ABI Research. Acestia afirma ca ca vanzarile programelor navi vor creste de la 9.8 milioane in 2009 la 15.6 milioane in 2010 si 24.3 milioane in 2011. Aceasta crestere va fi alimentata de sistemele de operare open source, cum ar fi Android sau Symbian.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×